Rakennuttamisen ja ylläpidon yksikkö vastaa uudis- ja korjausrakentamisesta SYK Oy:n kiinteistöissä. Organisaatiolle kuuluu myös kiinteistöjen ylläpito sekä kiinteistöihin tuotettavat peruspalvelut. Ympäristö- ja yritysvastuuasiat ovat saaneet organisaatiossa suuren painoarvon rakentamisen ja ylläpidon myötä. Kaikki uudisrakennukset pyritään sertifioimaan Breeam standardin vaatimusten mukaisesti ja myös ylläpidossa pyritään jatkuvaan parantamiseen ja seurannan kehittämiseen.

Kiinteistöjen ylläpidosta ja ylläpitokorjauksista vastaa Jarmo Perkiö, hänen organisaatioonsa kuuluvat kampusmanagerit yliopistojen kampuksilla. Kampusmanagerit ja tekniset managerit toimivat yrityksen paikallisina edustajina kampuksilla. Managerien yhteystiedot kampuksittain löydät kampukset-sivuilta tai yhteystiedoista.


 

Ympäristö – ja yritysvastuu asiat ovat saaneet organisaatiossa suuren painoarvon rakentamisen ja ylläpidon myötä. Kaikki uudisrakennukset pyritään sertifioimaan Breeam standardin vaatimusten mukaisesti ja myös ylläpidossa pyritään jatkuvaan parantamiseen ja seurannan kehittämiseen.