Haemme Ylläpitopäällikköä

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) ydinliiketoimintaa on tuottaa, ylläpitää ja kehittää monikäyttäjäympäristöjä korkeakouluille, yrityksille ja heidän kumppaniensa tarpeeseen. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,2 MRD € tasetta. Liikevaihto on 150 Milj. € (2017) ja yrityksessä työskentelee 35 henkilöä. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella.

Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaiset, turvalliset ja toimivat tilat sekä niiden ylläpitoon tarvittavat palvelut. Nykyisen ylläpitopäällikön eläköityessä haemme seuraajaa jatkamaan strategiamme toteutusta.

Ylläpitopäällikkö

Vastuualueenasi ovat kaikki SYK Oy:n hallinnoimat kampusalueet (16) ympäri Suomen. Tulosvastuullisella ylläpitopäälliköllä on kokonaisvastuu ylläpidon järjestämisestä sekä palvelun toteutumisen seurannasta. Hän kehittää jatkuvasti palvelukonseptia yhdessä asiakkaiden ja palvelutuottajien kanssa. Toimipisteesi voi sijaita jossakin SYK:n kampuskaupungissa, Tampereen ollessa optimaalisin tehtävän hoidon kannalta. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista.

Hakemamme henkilö

 • on kokenut ylläpitotoiminnan ammattilainen, joka omaa vähintään 8 vuoden kokemuksen ylläpidosta tai ylläpitopalveluiden tuottamisesta
 • on osoittanut kykynsä toimia tavoitteellisesti ja tuloksekkaasti sopimuskumppaneiden kanssa
 • on palvelun tarjoajille ja asiakkaalle luotettava kumppani
 • on yhteistyökykyinen, laajalti verkostoitunut ja laatuorientoitunut.

Keskeisiä vastuita ovat

 • ylläpidon palveluverkostojen valinta ja johtaminen valtakunnallisesti
 • huolto-ohjelmien suunnittelu (kuntoarviot, PTS) ja sopimusten mukainen seuranta
 • vastuu energianhallinnasta ja sen valtakunnallisen toimintamallin toteutuksesta
 • vuosikorjausohjelman suunnittelu yhdessä kampusmanagereiden kanssa
 • esimiesvastuu noin kymmenen hengen tiimissä

Arvostamme

 • kokemusta ylläpidon operatiivisesta toteutuksesta usean kiinteistökohteen kokonaisuuksissa (multi-site management)
 • näyttöjä tulosvastuullisista tehtävistä
 • kaupallista sopimusosaamista
 • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta

Tarjoamme rennon ja miellyttävän työympäristön ja -yhteisön, sekä tehtävän, jossa pääset myös itse vaikuttamaan työkenttäsi muotoutumiseen. SYK on tiivis asiantuntijaorganisaatio, joka kehittyy koko ajan kasvustrategian mukaisesti. Elämme muutoksessa ja nautimme onnistumisista. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 18.3.2018 mennessä www.staffpoint.fi/executive kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Loppukaarre, Executive Search Consultant, ari.loppukaarre@staffpoint.fi, p. 0405034919.