Medisiina D -rakennus valmistunut Turussa

Medisiina D -rakennus on valmistunut ja luovutettu käyttäjille. Käyttäjät pääsevät aloittamaan kalustamisen ja muutot monikäyttäjärakennukseen Turussa Kupittaan alueella toukokuun alusta alkaen. Rakennuksen koko on n. 26 000 bruttoneliömetriä, sen on suunnitellut Schauman Arkkitehdit Oy ja se palvelee noin 2100 ihmistä päivittäin kun varsinainen toiminta rakennuksessa alkaa.

Medisiina D -rakennuksen projektinjohtourakoitsijana toimi NCC Building ja rakennuttajakonsulttiyhtiönä toimi A-Insinöörit Oy.

Rakennukseen muuttaa toimintoja muunmuassa Turun yliopistolliselta keskussairaalalta, Turun yliopistolta ja Turun ammattikorkeakoululta. Rakennus avautuu käyttöön toimijoiden aikataulun mukaisesti ja organisaatiot tiedottavat aikatauluista omissa kanavissaan.

Tutustuthan rakennukseen tarkemmin multimediaesitteen avulla, linkki.