Osallistu #kimpassakampuksella-kuvakilpailuun Instagramissa – pääpalkintona iPad!

Onko jokin paikka korkeakoulukampuksella saanut pysyvän paikan sydämestäsi?

Osoita rakkautesi kampusta kohtaan ja osallistu Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kuvakilpailuun Instagramissa!

 

Kilpailun järjestäjä 

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK).

 

Osallistumisohjeet ja aikataulu

Kuvakilpailuun osallistutaan Instagramissa. Ota ystäviesi kanssa yhteiskuva suosikkipaikassanne kampuksella ja jaa se hashtagilla #kimpassakampuksella ja merkitse kuvaan @syk_oy. Haemme iloisia ja innovatiivisia kuvia ihmisistä yliopistokampusten tunnelmissa.

Kilpailuun saavat osallistua yliopistojen opiskelijat, henkilökunta ja vierailijat. Osallistumiskertojen tai kuvien määrää ei ole kilpailussa rajoitettu. Kilpailuun osallistuvan henkilön Instagram-profiilin on oltava julkinen, jotta kuvat näkyvät kaikille.

Kilpailu kestää viisi viikkoa ajalla 1.10.-4.11.2018

 

Voittajat ja palkinnot

Kilpailussa palkitaan viikkovoittajia ja lisäksi valitaan yksi pääpalkinnon (iPad) voittaja. Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n henkilökunnasta koostuva raati valitsee sekä viikkovoittajakuvan että pääpalkinnon voittajan.

Viikko 40

  • viikkopalkinto

Viikko 41

  • viikkopalkinto

Viikko 42

  • viikkopalkinto

Viikko 43

  • viikkopalkinto

Viikko 44

  • viikkopalkinto

Viikko 45

  • valitaan koko kisan voittaja ja pääpalkinnon saaja.

 

Voittajakuvat julkaistaan SYK:n Instagram-tilillä nimimerkin kera. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voittajan julkistuksesta, valitaan tilalle uusi voittaja. Palkinnon noutamisesta tai postituksesta sovitaan erikseen kilpailun voittajan kanssa.

 

 

Kilpailun säännöt ja ehdot

Kisaan ei hyväksytä kuvia, joiden voidaan katsoa olevan hyvän maun vastaisia tai rikkovan Suomen lakia. Yleistä turvallisuutta on noudatettava kuvia otettaessa.  Mikäli tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, valitaan uusi voittaja.

Järjestäjät käsittelevät osallistujien tietoja vain palkintojen luovuttamiseksi. Järjestäjät eivät luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle eivätkä käytä näitä suoramarkkinointiin.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat hyväksyvät kilpailun viralliset säännöt. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä www.sykoy.fi -verkkosivulla. Kilpailu ei ole millään tavalla Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Kilpailuun osallistuvan on kuitenkin sitouduttava noudattamaan kanavan sääntöjä. Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram kaikesta vastuusta.

 

Kuvien oikeudet

Osallistujan tulee omistaa kuvan oikeudet ja kuvaajalla tulee olla kuvassa esiintyvien henkilöiden lupa julkaista ja lähettää kuva kilpailuun. Lisäksi osallistuja vakuuttaa, ettei kilpailukuva loukkaa tekijänoikeutta, lakia, immateriaalioikeutta tai yksityisyyttä. Kilpailun järjestäjät varaavat oikeuden ostaa kilpailuun lähetettyjä kuvia hyödynnettäväksi markkinointiviestinnässä.

 

Järjestäjien vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjät kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjien vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.