Palvelukoordinaattori -hae meille, uuteen tehtävään!

Etsimme Palvelukoordinaattoria Tampereelle. Tehtävässä vastaat SYK:n asiakkaille suunnatuista palveluista ja palvelutarjoomasta. Neuvottelet, kilpailutat ja teet sopimuksia palveluiden hankkimisesta. Teet läheistä yhteistyötä palveluntarjoajien, oman organisaation asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Yrityksen johto, sekä yhteiset toiminnot on keskitetty Tampereelle, toimintaa yrityksellä on kaikissa yliopistokaupungeissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Edellytämme sinulta

Olet tekijämme, jos olet ulospäinsuuntautunut, omaat hyvät sosiaaliset taidot, olet organisointikykyinen vastuunkantaja ja rautainen palvelujen ammattilainen. Olet tottunut työskentelemään vaativien kokonaisuuksien parissa, mielellään samantyyppisissä tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä hyvä englanninkielen taito. Olet myös taitava tietojärjestelmien osaaja sekä taidokas raportoija. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on mahdollisuus matkustamiseen kotimaassa sekä omaat edellä mainitut ominaisuudet ja taidot.

Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla suunnittelemassa ja rakentamassa uutta tehtäväkenttää, näköalapaikalla vastuullisen kiinteistönomistajan vakituisena työntekijänä. Suomen Yliopistokiinteistöillä sinua odottavat mukavat työkaverit sekä joustava ja dynaaminen tiimi.

Arvostamme

Ruotsin kielen taitoa

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kun tunnistat itsesi ilmoituksesta, jätä meille hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi viimeistään 28.2.2019. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää yliopistokiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kehitämme vetovoimaisia kampuksia ja luomme alueellisen kasvun mahdollisuuksia yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja elävän kaupungin. Tarjoamme muun muassa korkeakoulujen, yritysten ja palveluntarjoajien käyttöön tulevaisuuden tilaratkaisuja sekä asiakkaidemme tarpeita vastaavia, kustannustehokkaita tiloja. SYK:n omistavat Suomen valtio ja 9 yliopistoa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Yhtiön tasearvo on noin 1,4 miljardia euroa, ja se koostuu yliopistojen 250 rakennuksesta. Vuoden 2018 liikevaihto oli 158 miljoonaa euroa. www.sykoy.fi

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tietosuojaseloste:
https://sykoy.fi/wp-content/uploads/SYK-tietosuojaseloste-ID-164147.pdf