Jyväskylän yliopiston kirjaston peruskorjaus

Peruskorjaus, Jyväskylän yliopiston kirjasto

  • Käynnistyi: 2019
  • Valmistuu: 2021
  • Bruttoneliömäärä: 11 500
  • Kampus: Seminaarinmäen kampus
  • Vuokrattu: Jyväskylän yliopisto
  • Arkkitehtitoimisto: Sipinen Oy
  • Tarkoitus: Saada moderneja tiloja kirjastolle, työskentelyyn, yliopiston museolle, opiskelijoille työskentelyyn ja ryhmätyölle.

Kirjastorakennuksen peruskorjaus sisältää yliopiston avoimen tiedon tilat. Tiloja tehdään kirjastolle, yliopiston museolle, henkilökunnalle työtiloja sekä opetustiloja ja opiskelijoille tiloja työskentelyyn ja ryhmätyölle. Ravintola ja kahvilatilat uudistetaan. Rakennukselle on kaavailtu valmistuessaan laajennettua aukioloa. Kirjastolle tavoitellaan peruskorjauksen yhteydessä BREEAM ympäristösertifikaattia arvosanalla Excellent.