Controller, tule osaksi tiimiämme Tampereelle!

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. Lisäksi asiakkainamme on sairaanhoitopiirejä, kaupunkeja ja yrityksiä. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. Liikevaihto on 165,2 Milj. € (2019) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella.

Controller

Tarjolla on mielenkiintoinen controllerin tehtävä, jossa pääset ideoimaan uutta ja kehittämään SYKin taloudenhallintaa. Pääset osaksi talouspäällikön ja talousassistentin muodostamaa taloustiimiä Tampereelle.

Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat sisäisestä laskennasta ja talouden raportoinnista. Osallistut budjetointi- ja ennusteprosesseihin, toiminnan analysointiin ja kehittämiseen ja työ voi pitää sisällään myös muita taloushallinnon tehtäviä. Olet liiketoimintojen talouden seurannan ja ohjauksen tärkeä tuki. Toimit keskeisessä roolissa talousraportoinnin kehittämisessä yhdessä SYKin liiketoimintojen, taloustiimin sekä taloushallinnon palveluntarjoajan kanssa. Työskentelytapasi on analyyttinen ja osaat nostaa esiin oleelliset tiedot päätöksentekoa varten.

Sopiva opintotausta tehtävään on esim. tradenomi tai KTM. Toivomme sinulta jo muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja ymmärrystä myös ulkoisesta laskennasta. Järjestelmäosaaminen on ehdoton must ja arvostamme mm. BI-työkalujen hyvää osaamista. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kiinteistöliiketoiminnan kokemuksesta on sinulle tehtävässä hyötyä.

Hyvät vuorovaikutustaidot ja itseohjautuva tapa tehdä töitä auttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Olemme juuri niin hyviä kuin osaavat asiantuntijamme. Tästä syystä toivomme sinulta aktiivista otetta toimintamme kehittämiseen ja halua ylläpitää osaamistasi sekä kehittää itseäsi jatkuvasti.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää SYKiin tai avoimeen tehtävään liittyen, soita Suvi Lehikoinen, talouspäällikkö 21.8. klo 9-11 tai 25.8. klo 12-14 numerosta 040 774 6511.

Tarjoamme tulevaisuuteen suuntautuvan, aktiivisen ja rennon työympäristön ja -yhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset myös itse vaikuttamaan työkenttäsi muotoutumiseen. SYK on tiivis asiantuntijayhteisö, joka panostaa kehitykseen. Elämme muutoksessa ja nautimme onnistumisista. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Hae paikkaa viimeistään 31.8. täältä: https://recruitcrm.io/apply/11283632

Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.