Tule osaksi tiimiämme Asiakkuuspäällikkö!

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. Lisäksi asiakkainamme on sairaanhoitopiirejä, kaupunkeja ja yrityksiä. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. Liikevaihto on 165,2 Milj. € (2019) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella.

Asiakkuuspäällikkö

Oletko sinä SYKin uusi Länsi-Suomen asiakkuuspäällikkö? SYKin asiakkuuspäällikkönä tunnet asiakkaamme, viet heidän asioitaan eteenpäin ja kehität kampusta, tilatarpeita ja tilankäyttöä. SYKin päätoimipiste sijaitsee Tampereella.

Vastuualueenasi on Länsi-Suomen kampusalueet (Turku, Rauma ja Vaasa) ja pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee kampusalueella Turussa. Muiden alueiden asiakkuudet edellyttävät sinulta matkustusvalmiutta.

Asiakkuuspäällikkönä kannat kokonaisvastuun nykyisten asiakkaiden hoitamisesta ja asiakassopimusten hallinnoinnista. Hoidat vuokra- ja palvelusopimusneuvotteluita ja laadit sopimuksia sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa. Keskeisiä taitoja tässä onnistumisessa ovat hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot ja ratkaisukeskeinen ote asioiden käsittelyyn. Tehtävässä pääset kehittämään tapaamme hoitaa asiakkuuksia yhdessä Asiakkuus-liiketoimintayksikön kanssa.

Etsimme kiinteistöliiketoiminnan osaajaa, jolla on kokemusta kiinteistötoimialasta ja sen palveluista. Vuokrausliiketoiminnan tuntemus on eduksi tehtävässä. Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Joukkueemme etsii laajasti verkostoitunutta ja asiakasorientoitunutta tiimipelaajaa, jolle yhdessä tekeminen on luonteva tapa toimia.

Olemme juuri niin hyviä kuin osaavat asiantuntijamme. Tästä syystä toivomme sinulta aktiivista otetta toimintamme kehittämiseen ja halua ylläpitää osaamistasi sekä kehittää itseäsi jatkuvasti.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää SYKiin tai avoimeen tehtävään liittyen, soita Jessica Örn, johtaja asiakkuudet puh. 0400 910 296, to 20.8. klo 14-16 / pe 21.8. klo 8-9 / ma 24.8. klo 14-16 /ke 26.8. klo 8-10

Tarjoamme tulevaisuuteen suuntautuvan, aktiivisen ja rennon työympäristön ja -yhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset myös itse vaikuttamaan työkenttäsi muotoutumiseen. SYK on tiivis asiantuntijayhteisö, joka panostaa kehitykseen. Elämme muutoksessa ja nautimme onnistumisista. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Hae paikkaa viimeistään 31.8. täältä: https://recruitcrm.io/apply/11288384

Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.