Tule osaksi tiimiämme Talotekninen asiantuntija (LVIA)

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. Lisäksi asiakkainamme on sairaanhoitopiirejä, kaupunkeja ja yrityksiä. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. Liikevaihto on 165,2 Milj. € (2019) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella.

Talotekninen asiantuntija (LVIA)

Työskentelet asiakkaidemme kampuksilla investointi- ja ylläpitohankkeiden sekä kiinteistöjen LVIA-järjestelmien käytön asiantuntijana. Työsi on läheistä yhteistyötä ylläpidon, rakennuttamisen ja palvelutiimien kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aktiivista alan kehityksen seuraamista ja hyvää yhteistyötä palvelu- ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Linjaat ja koordinoit taloteknisten LVIA-järjestelmien suunnittelua, hankintaa ja käyttöä kiinteistön elinkaaren eri vaiheissa. Taustaltasi olet monipuolinen talotekniikan ja taloautomaation sekä rakennuttamisen osaaja. Kestävän kehityksen energianhallinnan ratkaisut sekä modernit LVIA-ratkaisut ovat myös vahvaa osaamisaluettasi.

Olemme juuri niin hyviä kuin osaavat asiantuntijamme. Tästä syystä toivomme sinulta aktiivista otetta toimintamme kehittämiseen ja halua ylläpitää osaamistasi sekä kehittää itseäsi jatkuvasti.

Toimipaikkasi sijaitsee päätoimipisteessämme Tampereella tai sovittaessa muilla kampuksillamme. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kaikille kampuksillemme.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää SYKiin tai avoimeen tehtävään liittyen, soita Taro Malinen, rakennuttajapäällikkö ja tiiminvetäjä 21.8. klo 12-14, 24.8. klo 8-11 ja 13-15, 044 579 5786.

Tarjoamme tulevaisuuteen suuntautuvan, aktiivisen ja rennon työympäristön ja -yhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset myös itse vaikuttamaan työkenttäsi muotoutumiseen. SYK on tiivis asiantuntijayhteisö, joka panostaa kehitykseen. Elämme muutoksessa ja nautimme onnistumisista. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Hae paikkaa viimeistään 31.8. täältä: https://recruitcrm.io/apply/11297891

Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.