Tule osaksi tiimiämme Vuokrauspäällikkö!

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. Lisäksi asiakkainamme on sairaanhoitopiirejä, kaupunkeja ja yrityksiä. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. Liikevaihto on 165,2 Milj. € (2019) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella.

Vuokrauspäällikkö

Vuokrauspäällikkö toimii valtakunnallisesti SYK:n kampuksilla ja vastaa vapaiden tilojen vuokrauksesta toimitilakäyttäjille. Vuokrauspäälliköllä on merkittävä rooli uusasiakashankinnassa ja SYK:n tilojen vuokrauksen kehittämisestä. Pääasiallinen toimipiste voi sijaita Tampereella tai Turussa. Työtehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää matkustamista ja valtakunnallista työskentelyä SYK:n kampuksilla.

Tehtävässäsi hoidat vuokra- ja palvelusopimusneuvotteluita ja sopimusten tekemistä yritysten kanssa yhteistyössä alueiden asiakkuuspäälliköiden kanssa. Työsi on hyvin myynnillistä ja etsit tiloille aktiivisesti uusia asiakkuuksia sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Pääset sekä suunnittelemaan että toteuttamaan sekä tilamarkkinoinnin että myynnin toimenpiteitä valtakunnallisesti.

Etsimämme henkilö on kokenut toimitilavuokrauksen ammattilainen, jolla on kokemusta kiinteistötoimialasta ja sen palveluista. Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen. Joukkueemme etsii laajasti verkostoitunutta tiimipelaajaa, jolle yhdessä tekeminen on luonteva tapa toimia.

Olemme juuri niin hyviä kuin osaavat asiantuntijamme. Tästä syystä toivomme sinulta aktiivista otetta toimintamme kehittämiseen ja halua ylläpitää osaamistasi sekä kehittää itseäsi jatkuvasti.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää SYKiin tai avoimeen tehtävään liittyen, soita Jessica Örn, johtaja asiakkuudet, puh. 0400 910 296, to 20.8. klo 14-16 / pe 21.8. klo 8-9 / ma 24.8. klo 14-16 /ke 26.8. klo 8-10

Tarjoamme tulevaisuuteen suuntautuvan, aktiivisen ja rennon työympäristön ja -yhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset myös itse vaikuttamaan työkenttäsi muotoutumiseen. SYK on tiivis asiantuntijayhteisö, joka panostaa kehitykseen. Elämme muutoksessa ja nautimme onnistumisista. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Hae paikkaa viimeistään 31.8. täältä: https://recruitcrm.io/apply/11293137

Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.