Haemme hallintoassistenttia

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) tavoitteena on olla paras kampuskumppani asiakkaillemme. Olemme merkittävä yhteiskunnallinen toimija. SYKin liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Painopisteemme on tuottaa tilaratkaisuja omistajinamme toimiville yliopistoille. Kampuksemme tarjoavat mahdollisuuksia myös yritysten sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppaneiden tilatarpeiden ratkaisemiseksi. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta, jossa vuokrattavaa pinta-alaa on noin 1 milj. m2. Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella. Muut toimipaikkamme ovat Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi ja Turku.

Haemme Tampereen toimipisteeseemme

Hallintoassistenttia

Sykkiikö sydämesi johdon ja koko työyhteisön onnistumisen organisoinnille? Oletko assistenttityön ammattilainen, joka etsii unelmiensa työpaikkaa, johon sitoutua pitkäksi aikaa? Meillä on siihen hyvä mahdollisuus.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan hallintoassistentin tehtävän, jossa toimit yrityksen johdon assistenttina ja edesautat tiimejämme liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa osana hallintotiimiä. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu materiaalien valmistelu johdon käyttöön, vaativien aikataulutus- ja kokousjärjestelyjen toteuttaminen sekä tuki hallinnollisissa tehtävissä. Vastuullasi on omassa käytössämme olevien toimistotilojen käytännön toimenpiteiden koordinointi sekä yhteyshenkilönä toimiminen tilojen käytön kehittämisessä.

Etsimme oma-aloitteista, luotettavaa ja palveluhenkistä tekijää, jolla on hyvä peruskäsitys johdon/liiketoiminnan assistentin työstä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta sekä aktiivisuutta tehtäväsi kehittämiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai assistenttikoulutus. Hallitset sujuvasti M365-ympäristön, ja muiden digitaalisten työkalujen osaaminen lasketaan eduksesi. Viestit erinomaisesti suomen kielellä ja työskentelet luontevasti myös englanniksi.

Kiinnostuitko? Jos tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja antaa toimitusjohtaja Sanna Sianoja puh. 050 351 2207, ke 17.3. klo 8-9 ja to 18.3 klo 15-16.

SYK tarjoaa tulevaisuuteen suuntautuvan ja aktiivisen työympäristön ja -yhteisön sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kiinteistöliiketoiminnan näköalapaikalle ja vaikuttamaan tulevaisuuden menestykseemme. Olemme kehitykseen panostava, tiivis asiantuntijayhteisö. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Jos herää kysymyksiä hakuprosessin etenemisestä, niin otathan yhteyttä rekrytointikonsultti Sanna Niittymäkeen: sanna.niittymaki@taitoresearch.com  Odotamme hakemustasi viimeistään 21.3.2021 täältä: https://recruitcrm.io/apply/11378862

Liitäthän mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.