Haemme rakennuttajapäällikköä – Turun toimipisteeseemme

Haemme Turun toimipisteeseemme

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Rakennuttajapäällikkö vastaa investointi- ja ylläpitohankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakennusvaiheista. Rakennuttajapäällikkönämme työskentelet yhteistyössä asiakkaidemme, muiden SYKkiläisten ja kumppaniverkostomme kanssa. Hankkeesi voivat sijoittua toimipisteen lisäksi myös muille kampuksillemme. Neuvottelet, kilpailutat ja teet sopimuksia konsultti- ja rakentamispalveluiden hankkimisesta sekä ohjaat ja valvot omistajan näkökulmasta hankkeiden taloudellista ja tehokasta toteutusta. Osallistut myös kiinteistökehitykseen sekä yhtiön kehitystoimintaan muiden avainhenkilöiden kanssa.

Odotamme rakennuttajapäälliköltämme kokemusta investointiprojektien johtamisesta ja palveluiden ostamisesta. Sinulla on vahva omistajan tai kiinteistösijoittajan näkökulma, mutta ymmärrät laajasti myös rakentamisen eri vaiheet. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esim. DI, insinööri tai arkkitehti. Hyvät sosiaaliset taidot ja matkustusvalmius antavat Sinulle menestymisen edellytykset tässä tehtävässä.

SYK tarjoaa tulevaisuuteen suuntautuvan ja aktiivisen työympäristön ja työyhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kiinteistöliiketoiminnan näköalapaikalle ja vaikuttamaan tulevaisuuden menestykseemme. Olemme kehitykseen panostava, tiivis asiantuntijayhteisö. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Odotamme hakemustasi viimeistään 28.6.2021. Jätä hakemuksesi linkin kautta https://recruitcrm.io/apply/11417066.  Liitäthän mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Jos tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja antaa rakennuttajapäällikkö, tiiminvetäjä Taro Malinen, puh. 044 579 5786 ke 23.6.2021 klo 14-16, to 24.6.2021 klo 12-14 ja ma 28.6.2021 klo 8-10.