Kiinteistöanalyytikko

Haemme asiakkuuksien tiimiin kiinteistöanalyytikkoa mukaan SYKkimään. Työskentelypaikka voi olla joustavasti mikä tahansa kampuspaikkakunnistamme, esimerkiksi Tampere, Turku, Jyväskylä tai Oulu.

Kiinteistöanalyytikkona otat vastataksesi SYKin kiinteistöarviointiprosessin sekä kohdekorttien ylläpidon. Tuotat analyysejä sekä skenarointeja kiinteistöjohtamisen tueksi ja toimit aktiivisesti kiinteistösalkun kehittämistä tukevan laskennan parissa.

 

Olet mukana SYKin johtoryhmän kanssa kiinteistöstrategian mukaisen salkutuksen säännönmukaisessa päivityksessä. Työpäivät sisältävät olennaisesti kiinteistöliiketoiminnan tukemista taloudellisten analyysien kautta.

Onko analyysien laatiminen, skenaariotarkastelu sekä kiinteistötalouden tunnuslukujen pyöritys omiaan sinulle? Oletko luonteeltasi tarkka ja looginen numeronikkari? Haemme huippua työkaveria, jolla on halu ottaa asioista selvää kuuntelemalla ja keskustelemalla ja joka on valmis myös laittamaan itsensä likoon. Meillä autetaan työkaveria, mietitään ratkaisuja yhdessä uteliain mielin ja kohdataan toisemme aina aidosti. Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi ja alla olevat tehtävät tuntuvat omalta, hae mukaan SYKkiin!

 

Miksi sitten töihin SYKille?

Meiltä löydät joustavan, ketterän ja täynnä monipuolista osaamista olevan työympäristön, jonka kiinteistösalkku antaa loistavan näköalapaikan koko kiinteistöalalle. Parasta meillä on mahtavat työkaverit sekä aito kehitykseen panostaminen ja katseen pitäminen tulevaisuuteen suunnattuna. Lähtisitkö siis kanssamme rakentamaan entistä parempaa SYKkiä? Lisää meistä löydät https://www.sykoy.fi

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään

31.1.2022

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuksista vastaava johtaja Jessica Örn, +358 40 091 0296, tiistaina 18.1. klo 15–16, perjantaina 21.1. klo 15–16, maanantaina 24.1. klo 8–9 ja perjantaina 28.1. klo 15–16.

Osaaminen

 • Vähintään 1–3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä kiinteistöalalla
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus
 • Erinomaiset laskentatyökalujen käyttötaidot (esim. Excel)
 • Tarkkuus, tehokkuus ja vastuullisuus
 • Tiimipelaaja hyvillä kommunikointitaidoilla
 • Analyyttinen ajattelutapa, kyky etsiä ja löytää vastauksia sekä ratkaista ongelmia

Keskeiset tehtävät

 • Taloudellisten analyysien tuottaminen liiketoiminnan tueksi salkku-, kampus- ja rakennustasolla
 • Skenaariotarkasteluiden laatiminen ja ylläpito
 • Vuokrausta ja investointiprosessia tukevien laskentamallien ja -pohjien kehittäminen ja tuottaminen
 • Kiinteistöarviointiprosessista vastaaminen, niin ulkopuoliset salkkuarviot kuin sisäiset kiinteistöarviot
 • Tunnuslukutarkastelu ja raportointi liiketalouden näkökulmasta

Hae tehtävään linkin kautta.