Turku: Åbo Akademi – kampus

0 työntekijää
0 opiskelijaa
0 htm2 tiloja
0 lentokentälle
0 rautatieasemalle
0 linja-autoasemalle
Avaa kohdekartta
Osoite: Tuomiokirkontori 3, 20500 Turku Katso kohde kartalla

Kampus, joka sorisee ruotsiksi

Åbo Akademi kiinteistöjen palvelupyyntö, linkki.

Vuonna 1918 perustettu Åbo Akademi on Suomen ensimmäinen kokonaan ruotsinkielinen yliopisto. Turussa sijaitsevassa yliopistossa toimivat kasvatustieteiden ja hyvinvointialojen tiedekunta, yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta sekä luonnontieteiden tiedekunta ja tekniikan tiedekunta.

*********

TIETOA KORONAVIRUKSESTA (COVID-19)

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä koko yhteiskunnan turvallisuus on Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle (SYK) tärkeintä. Tämän vuoksi seuraamme tarkasti ja toteutamme viranomaisten ohjeistusta kaikessa toiminnassamme. SYKn teille vuokraamat tilat ovat normaaliin tapaan käytössänne. Ylläpidon järjestelmät toimivat asiakkaiden kanssa yhteisesti sovitulla kapasiteetilla tällä hetkellä.

Teemme tiivistä yhteistyötä poikkeustilanteeseen liittyvissä asioissa kaikkien yliopistojemme kanssa. Poikkeusjärjestelyjen osalta suosittelemme seuraamaan viranomaistiedotteita THL sivuilta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19   sekä Åbo Akademin sivuilta kampuksen ajankohtaisia uutisia linkin takaa.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista tilanteen etenemisen mukaisesti. Halutessanne SYKltä lisätietoa asiasta, pyydämme olemaan yhteydessä korona@sykoy.fi

********

Åbo Akademin kampus on levittäytynyt pääosin Yliopistonmäen ja Aurajoen väliselle alueelle sekä vilkkaan Hämeenkadun varrelle. Kampuksella on muun muassa ravintoloita, kahviloita, kirjasto, opiskelija-asuntola ja museoita. Turun opiskelijakaupungissa on runsaasti tilaa ja kysyntää eri palveluille, liiketiloille sekä toimitiloille.

Katso kaikki vapaat toimitilat Turussa, sekä Åbo Akademin kampuksella että Turun kampuksella. Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi sopivimman toimitilan Turun sykkeestä, olipa kyseessä toimistotilat tai liiketila.

Asiakkuuspäällikkö, Länsi-Suomi Johanna Lehto

Heräsikö kiinnostuksesi, tai onko sinulla kysyttävää kampuksesta? Ota yhteyttä!