Lappeenrannan kampus

0 työntekijää
0 opiskelijaa
0 m2 SYK Oy:n omistamia tiloja
0 min lentokentälle
0 min rautatieasemalle
0 min linja-autoasemalle
Avaa kohdekartta
Osoite: Skinnarilankatu 34, 53850 Lappeenranta Katso kohde kartalla

Kansainvälinen kampus

Lappeenrannan kiinteistöt palvelupyyntö, linkki

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun muodostama kampus on Suomen kansainvälisin korkeakoulukampus. Neljännes kaikista yliopiston opiskelijoista on ulkomaalaisia.

******

TIETOA KORONAVIRUKSESTA (COVID-19)

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä koko yhteiskunnan turvallisuus on Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle (SYK) tärkeintä. Tämän vuoksi seuraamme tarkasti ja toteutamme viranomaisten ohjeistusta kaikessa toiminnassamme. SYKn teille vuokraamat tilat ovat normaaliin tapaan käytössänne. Ylläpidon järjestelmät toimivat asiakkaiden kanssa yhdessä sovitulla kapasiteetilla tällä hetkellä.

Teemme tiivistä yhteistyötä poikkeustilanteeseen liittyvissä asioissa kaikkien yliopistojemme kanssa. Poikkeusjärjestelyjen osalta suosittelemme seuraamaan viranomaistiedotteita THL sivuilta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19   sekä LUT-yliopiston sivuilta kampuksen ajankohtaisia tiedotteita linkin takaa.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista tilanteen etenemisen mukaisesti. Halutessanne SYKltä lisätietoa asiasta, pyydämme olemaan yhteydessä korona@sykoy.fi

******

Lappeenrannan Skinnarilassa sijaitsevalta kampusalueelta ja sen lähistöltä löytyy monipuolinen kattaus palveluita alkaen opiskelijahintaisista ravintoloista terveyspalveluihin ja ryhmäliikuntaan. Kampuksella toimii myös mikroyrityksiä.

Kampusta peruskorjataan parhaillaan. Talvella 2019 opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön valmistuvat viihtyisät, aiempaa monipuolisemmat ja oppimista paremmin palvelevat tilat.

Asiakkuuspäällikkö, Keski-Suomi ja Lappeenranta, DI, ITS Kaisa Pitkänen

Heräsikö kiinnostuksesi, tai onko sinulla kysyttävää kampuksesta? Ota yhteyttä!

    Yhteiskampuksesta hyötyvät kaikki

    Yliopiston ja ammattikorkeakoulun läheisyys luo tutkimusta, jossa molemmat voivat keskittyä ydinosaamiseensa ja luoda näin uutta.

    Lue lisää