Tampere: Kaupin kampus

0 työntekijää
0 opiskelijaa
0 m2 tiloja SYK Oy:n omistuksessa
0 min lentokentälle
0 min rautatieasemalle
0 min linja-autoasemalle
Avaa kohdekartta
Osoite: Arvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere Katso kohde kartalla

Lääketieteen kampus yliopistollisen sairaalan kupeessa

Kaupin kiinteistöt palvelupyyntö, linkki

Lääketieteen ja biotieteiden tiedekuntien kotipaikka, Kaupin kampus, sijaitsee kymmenisen minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

******

TIETOA KORONAVIRUKSESTA (COVID-19)

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä koko yhteiskunnan turvallisuus on Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle (SYK) tärkeintä. Tämän vuoksi seuraamme tarkasti ja toteutamme viranomaisten ohjeistusta kaikessa toiminnassamme. SYKn teille vuokraamat tilat ovat normaaliin tapaan käytössänne. Ylläpidon järjestelmät toimivat asiakkaiden kanssa yhteisesti sovitulla kapasiteetilla tällä hetkellä.

Teemme tiivistä yhteistyötä poikkeustilanteeseen liittyvissä asioissa kaikkien yliopistojemme kanssa. Poikkeusjärjestelyjen osalta suosittelemme seuraamaan viranomaistiedotteita THL sivuilta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19   sekä Tampereen yliopiston sivuilta kampuksen ajankohtaisia tiedotteita linkin takaa.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista tilanteen etenemisen mukaisesti. Halutessanne SYKltä lisätietoa asiasta, pyydämme olemaan yhteydessä korona@sykoy.fi

******

Yliopistollisen sairaalan lisäksi kampuksella on kolme rakennusta: moderni, kaksiosainen lääketieteen opetuksen ja tutkimuksen uudisrakennus Arvo sekä lääketieteen ja lääketieteellisen teknologian toimijoita palveleva Finn-Medi 1 ja 3.

Kaupin-kampukselle on tarkoitus rakentaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen ja akateeminen koulutusväylä hyödyntämällä yhteistä opetusta, yhteisiä oppimisympäristöjä ja tutkimusta.

Katso kaikki vapaat toimitilat Tampereella, Kaupissa ja muilla kampuksilla.

 

Asiakkuuspäällikkö, Pirkanmaa ja Kanta-Häme, DI Mervi Huhtelin

Heräsikö kiinnostuksesi, tai onko sinulla kysyttävää kampuksesta? Ota yhteyttä!