Turun kampus

0 työntekijää
0 opiskelijaa
0 m2 tiloja SYK Oy:n omistuksessa
0 min lentokentälle
0 min rautatieasemalle
0 min linja-autoasemalle
Avaa kohdekartta
Osoite: 20500 Turku Katso kohde kartalla

Kampusalue täl puol jokke

Turun kampuksen palvelupyyntö, linkki.

Turun yliopistoalue eli yliopistokampus sijaitsee Turun keskustan tuntumassa, Aurajoen itäisellä puolella eli ”täl puol jokke”. Kampusalue ulottuu aina Tuomiokirkolta Kupittaan rautatieasemalle.

Suomen ensimmäiset yliopisto-opiskelijat aloittivat opintonsa Turun Tuomiokirkkotorin mukulakivillä jo vuonna 1640. Kupittaan ICT-talossa tai Turku Science Parkissa taas kehitetään jo huomispäivän innovaatioita ja teknologiaa.

Turun yliopiston kanssa samalla kampusalueella ja osin samoissa rakennuksissa toimivat myös Turun ruotsinkielinen yliopisto Åbo Akademi ja Turun ammattikorkeakoulu.

Kampukselta löytyvät kaikki opiskelijalle ja henkilökunnalle tärkeät palvelut, kuten opiskelijaravintolat, kirjastot, kahvilat, liikuntapaikat, baarit ja lähikaupat sekä kongressi- ja opiskelijapalvelut. Kupittaan ja yliopistokampusten välinen Hämeenkatu kivijalkaliikkeineen on Turun vilkkaimpia ostoskatuja.

Katso kaikki vapaat toimitilat Turussa, autamme sinua valitsemaan parhaat toimitilat, liiketilat ja toimistotilat Åbo Akademin kampukselta ja Turun kampukselta.

Tee palvelupyyntö Medisiina D rakennukseen tästä linkistä.

Asiakkuuspäällikkö, Länsi-Suomi Johanna Lehto

Heräsikö kiinnostuksesi, tai onko sinulla kysyttävää kampuksesta? Ota yhteyttä!