Haemme Oulun toimipisteeseemme rakennuttajapäällikköä

kuva: Raimo Ahonen

 

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on merkittävä valtakunnallinen kiinteistön omistaja, jonka toiminnan tarkoituksena on olla paras kampuskumppani asiakkaillemme. Kiinteistön omistajana vuokraamme, ylläpidämme ja kehitämme yliopistokampuksia. Tuotamme tarkoituksenmukaisia tilaratkaisuja omistajinamme toimiville yliopistoille. Kampuksemme tarjoavat myös mahdollisuuksia yritysten sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppaneiden tilatarpeiden ratkaisemiseksi.

Haemme Oulun toimipisteeseemme

Rakennuttajapäällikköä

Rakennuttajapäällikkö vastaa investointi- ja ylläpitohankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakennusvaiheista. Rakennuttajapäällikkönämme työskentelet yhteistyössä asiakkaidemme, muiden SYKkiläisten ja kumppaniverkostomme kanssa. Hankkeesi voivat sijoittua toimipisteen lisäksi myös muille kampuksillemme. Alueellisten kampustiimiemme jäsenenä olet osa tiimiä, joka huolehtii, että kokonaisuus etenee strategiaamme tukevaan suuntaan. Neuvottelet, kilpailutat ja teet sopimuksia konsultti- ja rakentamispalveluiden hankkimisesta sekä ohjaat ja valvot omistajan näkökulmasta hankkeiden taloudellista ja tehokasta toteutusta. Osallistut myös kiinteistökehitykseen sekä yhtiön kehitystoimintaan muiden avainhenkilöiden kanssa.

Odotamme rakennuttajapäälliköltämme kokemusta investointiprojektien johtamisesta ja palveluiden ostamisesta. Sinulla on vahva omistajan tai kiinteistösijoittajan näkökulma, mutta ymmärrät laajasti myös rakentamisen eri vaiheet. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esim. DI, insinööri tai arkkitehti. Hyvät sosiaaliset taidot ja matkustusvalmius antavat Sinulle menestymisen edellytykset tässä tehtävässä.

SYK tarjoaa tulevaisuuteen suuntautuvan ja aktiivisen työympäristön ja työyhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kiinteistöliiketoiminnan näköalapaikalle ja vaikuttamaan tulevaisuuden menestykseemme. Olemme kehitykseen panostava, tiivis asiantuntijayhteisö. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin: www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Odotamme hakemustasi viimeistään 5.9.2021. Jätä hakemuksesi linkin kautta https://recruitcrm.io/apply/16287787619460004743YVt. Liitäthän mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Jos tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja antaa rakennuttajapäällikkö, tiiminvetäjä Taro Malinen, puh. 044 579 5786 perjantaina 27.8. klo 8-10 ja 14-16 sekä torstaina 2.9. klo 8-10.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Kiinteistöanalyytikko

Kampuskehityspäällikkö

Hae meille ylläpitoinsinööri

Haemme Oulun toimipisteeseemme rakennuttajapäällikköä

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy