Haemme teknisiä managereja kampuskaupunkeihimme

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) tavoitteena on olla paras kampuskumppani asiakkaillemme. Olemme merkittävä yhteiskunnallinen toimija. SYKin liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Painopisteemme on tuottaa tilaratkaisuja omistajina toimiville yliopistoille. Lisäksi tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille, sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. SYKin liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on 169 Milj. €. Meillä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella. Muut toimipaikkamme ovat Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, ja Turku.

Haemme kampuksillemme Joensuuhun, Jyväskylään, Kuopioon, Lappeenrantaan, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle (2 henkilöä) ja Turkuun (2 henkilöä)

Teknisiä managereja

Tekninen manageri vastaa nimetyn kampuksen kiinteistöjen ylläpidosta, teknisestä toimivuudesta, turvallisuudesta ja kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden, muiden SYKkiläisten ja palveluverkostomme kumppaneiden kanssa. Teknisellä managerilla on merkittävä rooli SYKin kiinteistöstrategian mukaisen ylläpidon ja vuosikorjausten suunnittelussa, organisoinnissa ja toteutuksessa sekä terveellisten ja turvallisten tilojen turvaamisessa kohteidemme käyttäjille.

Teknisenä managerina pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee kampuspaikkakunnalla. Tehtävässäsi ohjaat ylläpito-organisaation ja asiantuntijoiden toimintaa, sekä osallistut palveluverkoston johtamiseen ja ylläpidon kehittämiseen. Tehtävän painopistealueet vaihtelevat kampuksittain.

Olet vahva kiinteistönpidon ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on teknisen alan koulutus, esimerkiksi insinööri, mutta tehtävässä voi toimia monenlaisella taustalla. Viihdyt parhaiten sidosryhmärajapinnassa aktiivisena toimijana ja työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen. Joukkueemme etsii tiimipelaajaa, jolle yhdessä tekeminen on luonteva tapa toimia.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö Ville Kautto, puh. 044 3473526
4-5.1.2021 klo 14-16 / 14-15.1.2021 klo 8-9 / 18.1.2021 klo 14-16

SYK tarjoaa tulevaisuuteen suuntautuvan ja aktiivisen työympäristön ja työyhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kiinteistöliiketoiminnan näköalapaikalle ja vaikuttamaan tulevaisuuden menestykseemme. Olemme kehitykseen panostava, tiivis asiantuntijayhteisö. Elämme muutoksessa ja nautimme onnistumisista. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Hae paikkaa viimeistään 20.1.2021 täältä: https://recruitcrm.io/apply/11340722 . Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi viestintäasiantuntija ja kampuskehityspäällikkö

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n vastuullisuuspolitiikka- ja raportti julkaistu

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy