Jessica Örn kiinnostui käytännöstä lukujen takana

SYK:n tuore asiakkuuspäällikkövahvistus Jessica Örn tuli SYK:lle kymmenen KTI Kiinteistötieto Oy:ssä vietetyn vuoden jälkeen. Profiili, jolla SYK osaajia etsi, tuntui omalta jutulta.

Turun ja Vaasan seudun asiakkuuspäällikkönä helmikuussa aloittanut Jessica Örn hyppäsi SYK:n kelkkaan KTI Kiinteistötieto Oy:stä. SYK:ssa Jessicaa houkutti mahdollisuus olla edelläkävijän ja kehittämishakuisen kiinteistönomistajan leivissä. KTI:llä ehti vierähtää kymmenen vuotta ja tuntui, että on uusien haasteiden aika.

– Halusin nähdä, millaista on käytäntö lukujen ja analyysien takana, kiinteistötalouden diplomi-insinööriksi vuonna 2007 valmistunut Jessica kertoo.

Uudessa työssään Jessicaa kiinnostaa erityisesti asiakkuuksien ja kampusten kehittäminen.

– Millaiset toimijat saisivat synergiaa siitä, että toimivat yliopistojen lähettyvillä ja mikä vastaavasti hyödyttäisi yliopistoja ja elävöittäisi kampuksia – tämäntyyppiset kysymykset ovat kiinnostavia, hän toteaa.

Alueina Turku ja Vaasa ovat Jessicalle entuudestaan tuttuja.

– Tunnen vuokramarkkinatilannetta yleisesti, mitkä toimialat ovat vahvoja ja minkä tyyppisille toimialoille voisi lähteä tarjoamaan meidän tilojamme ja sijoittumista yliopistojen lähettyville.

Ratkaisukeskeinen ongelmanratkoja

Jessican pitää kiireisenä muun muassa loppusuoralla oleva Turun Medisiina D -rakennushanke.

– Kohde on juuri valmistumassa, vuokralaiset muuttavat sisään toukokuun alussa. Kyseessä on monikäyttäjäkohde, jossa vuokralaisina ovat Turun yliopisto ja ammattikorkeakoulu sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri. On ollut mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea monikäyttäjäkohteen käyttöönottoon liittyy, Jessica kertoo.

Vahvuutenaan Jessica pitää sovittujen asioiden loppuun saattamista.

– Olen ratkaisukeskeinen. Haluan viedä asioita eteenpäin, etteivät ne jää muhimaan pitkäksi aikaa. Myös asiakkuuksien hoito ja kumppanuuksien rakentaminen on yksi vahvuuksistani.

Jessican vapaa-aika kuluu muun muassa joogaten sekä karvaisen ja innokkaan pikkuherran seurassa.

– Minulla on tiibetiläinen vartiokoira, lhasa apso. Olen aina halunnut koiran, mutta olen niille allerginen. Kun veljeni perheen lhasa apso oli minulla hoidossa, huomasin, ettei oireita tullut. Kun työpäivän jälkeen koira tulee ovella vastaan häntä heiluen ja innosta puhkuen, sitä miettii, että kaikki asiat järjestyvät.

TEKSTI: Heini Nieminen


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n vastuullisuuspolitiikka- ja raportti julkaistu

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

Organisaatiotarkennus

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy