Kampusklubi järjestää kollegaverkostoja – HR-henkiset saivat nyt omansa

”Jokainen asiantuntija kaipaa ympärilleen kollegaverkoston, jonka kanssa jakaa ideoita, kokemuksia ja tuntemuksia”, kuvaa OptoFidelity Oy:n henkilöstöpäällikkö Pia Räihä, joka ehdotti verkoston perustamista Kampusklubille ja on siis HR-henkisten perustajajäsen. Nyt Kampusklubi on luonteva paikka myös HR-ajatusten vaihtoon.

Kampusklubin toiminta lähtee aina jäsenten tarpeista. Se toimii innovaatioalustana, jossa jäsenet muun muassa nostavat esiin itseään kiinnostavia asioita. Kampusklubi vastaa niihin esimerkiksi käynnistämällä verkostoja ja pitämällä niitä yllä siten, että toiminta saadaan vauhtiin. Jäsenten tarpeesta syntyi myös HR-henkiset – halusta koota kollegaverkosto, jota Kampusklubi lähti kokoamaan.

HR-henkisten toiminta on vasta aluillaan ja tulee tapaamisten myötä kehittymään jäsenten tarpeita ja toiveita vastaavaksi. Kampuksella on monia tahoja, jotka ovat kiinnostuneita esittämään asiansa tälle ryhmälle. Ensimmäisessä kokoontumisessa kiltojen yritysvastaavat esittelivät kiltayhteistyötä, oman kiltansa sekä mitä heidän jäsenensä opiskelevat. Lopuksi solmittiin uusia suhteita. HR-henkiset on myös väylä monenlaisen toiminnan järjestämiselle kampuksella.

 

HR-henkiset on Kampusklubin perustama ja ylläpitämä ryhmä, joka on tarkoitettu Kampusklubin yritysjäsenille. Kampusklubi® on monialainen yhteiskehittämisen alusta tutkimus- ja tuotekehitysintensiivisille yrityksille Tampereen teknillisen yliopiston kampuksella. Se järjestää jäsentensä kaipaamaa ohjelmaa ja on siksi ketterä muokkaamaan toimintaansa ja tarjontaansa samassa sykkeessä kiivaan teknologiakehityksen kanssa. Kampusklubi® on Suomen Yliopistokiinteistöjen konsepti ja rekisteröity tavaramerkki. www.sykoy.fi/kampusklubi


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Cyber Security Morning 17 SEP 2020

Cyber Security Morning 17 SEP 2020

Kampusklubilla tapahtuu – Transforming Ageing -hackathon 29.-30. marraskuuta 2019

Opiskelijoiden ja yritysten MeetUp Kampusklubilla

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy