Lassila & Tikanoja Oyj ja SYK ovat solmineet valtakunnallisen sopimuksen

Lassila & Tikanoja Oyj (L&T) ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) ovat solmineet valtakunnallisen jätehuollon sopimuksen. Uusi sopimus kattaa kaikki SYK:n yliopistokampukset ja sopimuksen myötä näiden kampusten jätehuolto keskitetään Lassila & Tikanojan hoitoon. Jätehuolto siirtyy Lassila & Tikanojan hoitoon vaiheittain, kunkin kaupungin paikkakuntakohtaiset siirtymäajat huomioiden.

”Yhden keskitetyn kumppanin malliin siirtyminen helpottaa toimintaamme ja mahdollistaa meille keskitetyn raportoinnin ja palveluiden kehittämisen valtakunnallisesti. Saamme jatkossa esimerkiksi lakisääteisen jätehuollon raportoinnin kaikista kohteistamme suoraan yhdeltä kumppanilta. Keskitetty raportointi helpottaa jatkossa kierrätyksen ja jätteen vähentämisen suunnittelua”, kommentoi Suomen Yliopistokiinteistöjen ylläpitopäällikkö Ville Kautto

L&T:n ja SYK:n yhteistyö on alkanut jo vuonna 2009. Viime vuosina esimerkiksi L&T:n Ympäristöjohtamisen palvelu on auttanut SYK:iä kehittämään jätehuollon tehokkuutta.

”Valtakunnallinen jätehuollon yhteistyösopimus on hieno askel kymmenen vuotta jatkuneen kumppanuutemme syventämiseksi”, sanoo Lassila & Tikanojan asiakkuuspäälllikkö Olli Joensuu.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n vastuullisuuspolitiikka- ja raportti julkaistu

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

Organisaatiotarkennus

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy