Rakennuttajapäällikkö -hae meille, uusi tehtävä avoinna!

Haemme Rakennuttajapäällikköä  vaativiin investointihankkeisiin.

Yrityksen johto, rakennuttamisyksikkö sekä yhteiset toiminnot on keskitetty Tampereelle, toimintaa yrityksellä on kaikissa yliopistokaupungeissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Työpaikkasi on ensisijaisesti Tampereella ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Työssä vastaat investointihankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakennusvaiheista. Teet läheistä yhteistyötä rakennuttajakonsulttien, oman organisaation asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Neuvottelet, kilpailutat ja teet sopimuksia konsulttipalveluiden hankkimisesta sekä ohjaat ja valvot omistajan näkökulmasta investointihankkeiden taloudellista ja tehokasta toteutusta. Osallistut myös kiinteistökehitykseen sekä yhtiön kehitystoimintaan muiden avainhenkilöiden kanssa.

Edellytämme sinulta

Odotamme Sinulta kokemusta investointiprojektien johtamisesta ja konsulttipalveluiden ostamisesta. Sinulla on vahva omistajan tai kiinteistösijoittajan näkökulma, mutta ymmärrät laajasti myös rakentamisen eri vaiheet. Tehtävään soveltuva koulutus esim. DI, insinööri, arkkitehti sekä hyvät sosiaaliset taidot ja matkustusvalmius antavat Sinulle menestymisen edellytykset tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vastuullisen kiinteistönomistajan toiminnassa näköalapaikalla, sekä ammattitaitoisen ja dynaamisen tiimin tuen.

Arvostamme

vahvaa ammattitaitoa

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Kun tunnistat itsesi ilmoituksesta, niin jätäthän hakemuksen osoitteessa www.staffpoint.fi ja liität mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi 28.2.2019 mennessä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää yliopistokiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kehitämme vetovoimaisia kampuksia ja luomme alueellisen kasvun mahdollisuuksia yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja elävän kaupungin. Tarjoamme muun muassa korkeakoulujen, yritysten ja palveluntarjoajien käyttöön tulevaisuuden tilaratkaisuja sekä asiakkaidemme tarpeita vastaavia, kustannustehokkaita tiloja. SYK:n omistavat Suomen valtio ja 9 yliopistoa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Yhtiön tasearvo on noin 1,4 miljardia euroa, ja se koostuu yliopistojen 250 rakennuksesta. Vuoden 2018 liikevaihto oli 158 miljoonaa euroa. www.sykoy.fi

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tietosuojaseloste:
https://sykoy.fihttps://sykoy.fi/wp-content/uploads/SYK-tietosuojaseloste-ID-164147.pdf


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

UNIVERSITY PROPERTIES OF FINLAND LTD NOTICE OF REDEMPTION

SYK toteuttaa kiinteistösalkkuunsa liittyvän järjestelyn Turussa

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy on sopinut rahoituksen uudelleenjärjestelystä – ratkaisu kokonaisuudessaan vihreää rahoitusta

Kontinkankaan kampukselle Ouluun perustettiin merenrantaniitty

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy