Haemme rakennuttajapäälliköitä

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) tavoitteena on olla paras kampuskumppani asiakkaillemme. Olemme merkittävä yhteiskunnallinen toimija. SYKin liiketoimintaa on vuokrata, ylläpitää ja kehittää yliopistokampuksia. Painopisteemme on tuottaa tilaratkaisuja omistajinamme toimiville yliopistoille. Lisäksi tiloja kampuksilla vuokrataan myös yrityksille, sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppanien tarpeeseen. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta. SYKin liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on 169 Milj. €. Meillä työskentelee noin 30 henkilöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella. Muut toimipaikkamme ovat Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, ja Turku.

Haemme Oulun sekä Jyväskylän tai Kuopion toimipisteeseemme

Kahta rakennuttajapäällikköä

Rakennuttajapäällikkö vastaa investointi- ja ylläpitohankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakennusvaiheista. Rakennuttajapäällikkönämme työskentelet yhteistyössä asiakkaidemme, muiden SYKkiläisten ja kumppaniverkostomme kanssa. Hankkeesi voivat sijoittua toimipisteen lisäksi myös muille kampuksillemme. Neuvottelet, kilpailutat ja teet sopimuksia konsultti- ja rakentamispalveluiden hankkimisesta sekä ohjaat ja valvot omistajan näkökulmasta hankkeiden taloudellista ja tehokasta toteutusta. Osallistut myös kiinteistökehitykseen sekä yhtiön kehitystoimintaan muiden avainhenkilöiden kanssa.

Odotamme rakennuttajapäälliköltämme kokemusta investointiprojektien johtamisesta ja palveluiden ostamisesta. Sinulla on vahva omistajan tai kiinteistösijoittajan näkökulma, mutta ymmärrät laajasti myös rakentamisen eri vaiheet. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esim. DI, insinööri, arkkitehti. Hyvät sosiaaliset taidot ja matkustusvalmius antavat Sinulle menestymisen edellytykset tässä tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö, tiiminvetäjä Taro Malinen, puh. 044 579 5786 16.2.2021 klo 8-10 / 16.2.2021 klo 13-15 / 18.2.2021 klo 8-10

SYK tarjoaa tulevaisuuteen suuntautuvan ja aktiivisen työympäristön ja työyhteisön, sekä merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kiinteistöliiketoiminnan näköalapaikalle ja vaikuttamaan tulevaisuuden menestykseemme. Olemme kehitykseen panostava, tiivis asiantuntijayhteisö. Olisitko sinä uusi persoona kasvavaan joukkoomme? Tutustu meihin www.sykoy.fi

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Odotamme hakemustasi viimeistään 19.2.2021 täältä:

https://recruitcrm.io/apply/11369321 (Oulu)

https://recruitcrm.io/apply/11374091 (Kuopio tai Jyväskylä)

Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

Organisaatiotarkennus

Toiminnan merkitys syntyy tyytyväisistä asiakkaista

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy