Suomen Yliopistokiinteistöt Oy kokoontui ylimääräiseen yhtiökokoukseen

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 24.1.2019 Tampereella. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa valittiin yksi uusi hallituksen jäsen sekä puheenjohtaja, syksyllä menehtyneen hallituksen jäsenen ja puheenjohtajan Petri Lintusen tilalle.

Yhtiökokous valitsi hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi  Turun yliopiston palvelujohtaja Päivi Mikkolan, ja jäseneksi talousjohtaja Heli Huhtalan Tampereen yliopistolta. Aiemmissa tehtävissä jatkavat hallituksen jäsenet ovat varapuheenjohtaja valtiovarainministeriön ylijohtaja Sami Yläoutinen, Senaatti-kiinteistöjen toimialajohtaja Riitta Juutilainen, Oulun yliopiston hallintojohtaja Essi Kiuru ja Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään 11.4.2019 Tampereella.

 

Lisätietoja:

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
Toimitusjohtaja Mauno Sievänen, puh. 040 063 0733, mauno.sievanen@sykoy.fi

 

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää yliopistokiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kehitämme vetovoimaisia kampuksia ja luomme alueellisen kasvun mahdollisuuksia yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja elävän kaupungin. Tarjoamme muun muassa korkeakoulujen, yritysten ja palveluntarjoajien käyttöön tulevaisuuden tilaratkaisuja sekä asiakkaidemme tarpeita vastaavia, kustannustehokkaita tiloja. SYK:n omistavat Suomen valtio ja 9 yliopistoa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Yhtiön tasearvo on noin miljardi euroa, ja se koostuu yliopistojen 250 rakennuksesta. Vuoden 2017 liikevaihto oli 150,1 miljoonaa euroa.
www.sykoy.fi


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

Organisaatiotarkennus

Toiminnan merkitys syntyy tyytyväisistä asiakkaista

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy