Sweco on Kampusklubin aktiivinen yritysjäsen

Kampusklubi toimii jäsenyrityksilleen matalan kynnyksen ovena huipputekijöiden verkostoon keskellä Tampereen teknillisen yliopiston kampusta. Täällä kohtaavat eri alojen yritykset ja osaajat, kotimaiset ja kansainväliset opiskelijat, huippututkimus sekä innovatiiviset projektit. Tapoja Kampusklubin hyödyntämiseen on yhtä monta kuin jäseniäkin. Kampusklubin yritysjäsen Sweco on löytänyt itselleen monipuolisia tapoja hyödyntää Kampusklubia.

Swecon kehityspäällikkö Mauri Laasonen toimii Kampusklubilla tutkimusyhteistyöhenkilönä. Hän on tuttu kasvo Kampusklubin tapahtumissa, joihin hän onkin ottanut aktiivisesti osaa alusta asti.

”Olen ollut esittelemässä Swecon toimintaa sekä virtuaaliosaamista Kampusklubin AI- ja VR-aamussa useita kertoja. Kehitämme aktiivisesti VR-sovelluksia ja olen mukana myös KIRA-Digi hankkeessa, jossa kerätään dataa tietomalleista tekoälyn tueksi. Kampusklubin virtuaaliaamuissa aiheet ovat herättäneet mielenkiintoista keskustelua”, Laasonen kertoo.

Laasonen korostaa Kampusklubin hyötyjä etätyöpisteenä.

”Kampusklubi on loistava paikka etätöiden tekemiselle. Etenkin yhteydenpito yliopiston henkilökuntaan on arvokas lisä, jonka saa ”kaupan päälle”. Etätyöpiste Tampereen teknillisen yliopiston kampuksella on myös kiva paikka tehdä töitä.”

Swecon markkinointisihteeri Heli Hyttinen koordinoi Swecon koulutuksia ja järjestää sisäisiä tilaisuuksia. Kampusklubi onkin osoittautunut luontevaksi paikaksi tilaisuuksien järjestämiselle.

”Tilaisuuksiimme osallistuu sekä omaa henkilöstöä että ulkopuolisia kouluttajia ja fasilitaattoreita ympäri Suomen. Olen huomannut, että Kampusklubi on erinomainen paikka järjestää tilaisuuksia. Kampusklubilla on runsaasti tilaa ja hyvät äänentoistojärjestelmät sekä siirreltävät huonekalut, mikä mahdollistaa tilojen monipuolisen käytön. Myös tarjoilujen tilaaminen hoituu kätevästi Kampusareenan ravintoloista”, Hyttinen kiteyttää.

Swecon oppilaitosyhteistyöstä vastaa HR-koordinaattori Riikka Rannikko, joka kuuluu myös Kampusklubin HR-henkiset -ryhmään. Rannikko järjestää Kampusklubilla opiskelijoille suunnattuja aamiais- ja iltatapahtumia sekä tutustuttaa Swecon uudet kesätyöntekijätkin varhaisessa vaiheessa Kampusklubin tiloihin.

”Swecon kesätyöntekijät kutsutaan joka kevät perehdytyspäivään Kampusklubin tiloihin. Tänne on helppo järjestää toiminnallista puuhaa rikastuttamaan ensimmäisiä työviikkoja.”, Rannikko iloitsee.

Sweco hyödyntää Kampusklubia myös tekemällä yhteistyötä opiskelijajäsenten kanssa.

”Kehitämme jatkuvasti opiskelijayhteistyötä. Kutsumme vuosittain uudet opiskelijat tutustumaan yritykseemme aamiaistilaisuuden merkeissä sekä käynnistämme kesätyöhakumme aina tilaisuudella Kampusklubin tiloissa. Olemme esitelleet Kampusklubilla myös Swecon Kandikiihdyttämöä, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja työelämälähtöisiä aiheita kandityön tekijöille. Täällä on helppo tavoittaa opiskelijat ja he tulivat mielellään vierailemaan tilaisuuksiimme.”

Joko sinäkin olet löytänyt oman tapasi hyödyntää Kampusklubia?


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Cyber Security Morning 17 SEP 2020

Cyber Security Morning 17 SEP 2020

Kampusklubilla tapahtuu – Transforming Ageing -hackathon 29.-30. marraskuuta 2019

Kampusklubin VR Aamut

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy