Tekninen manageri

Tekninen manageri, tule mukaan Kuopion SYKkeeseen!

Teknisenä managerina vastaat SYKin Kuopion kampuksen kiinteistöjen ylläpidosta, teknisestä toimivuudesta, turvallisuudesta ja kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden, muiden SYKkiläisten ja palveluverkostomme kumppaneiden kanssa. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Kuopion kampuksellamme.

Haemme huippua työkaveria, jolla on halu ottaa asioista selvää kuuntelemalla ja keskustelemalla ja joka on valmis myös itse heittäytymään. Meillä autetaan työkaveria, mietitään ratkaisuja yhdessä uteliain mielin ja kohdataan toisemme aina aidosti.

Keskeiset tehtävät:

Teknisellä managerilla on merkittävä rooli SYKin kiinteistöstrategian mukaisen ylläpidon ja vuosikorjausten suunnittelussa, organisoinnissa ja toteutuksessa sekä terveellisten ja turvallisten tilojen tarjoamisessa kohteidemme käyttäjille.

Tehtävässäsi ohjaat ylläpito-organisaation ja asiantuntijoiden toimintaa, sekä osallistut palveluverkoston johtamiseen ja ylläpidon kehittämiseen. Tehtävän painopistealueet voivat tarkentua osaamisesi pohjalta.

Toivomme sinulta:

Olet vahva kiinteistönpidon ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on teknisen alan koulutus, mutta tehtävässä voi toimia monenlaisella taustalla. Viihdyt parhaiten sidosryhmärajapinnassa aktiivisena toimijana ja työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen. Työskentelet myös luontevasti M365-ympäristössä sekä muiden työtäsi tukevien tietoteknisten järjestelmien kanssa. Joukkueemme etsii tiimipelaajaa, jolle yhdessä tekeminen on luonteva tapa toimia.

Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi ja tehtävät tuntuvat omalta, hae mukaan SYKkivään tiimiimme!

Miksi töihin SYKille?

Meiltä löydät joustavan, ketterän ja täynnä monipuolista osaamista olevan työympäristön, jossa myös ihmisistä pidetään huolta. Parasta meillä on mahtavat työkaverit sekä aito kehitykseen panostaminen ja katseen pitäminen tulevaisuuteen suunnattuna. Lähtisitkö siis kanssamme rakentamaan entistä parempaa SYKkiä? Lisää meistä löydät https://www.sykoy.fi ja https://www.instagram.com/syk_oy/

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään 28.08.2022 rekrysivumme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylläpitopäällikkö, tiiminvetäjä Ville Kautto, +358 44 347 3526, viikolla 32.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on kiinteistöomistaja, jonka omistuksen keskipisteenä ovat kymmenellä paikkakunnalla sijaitsevat yliopisto- ja korkeakoulukampukset. Vuokraamme, ylläpidämme ja kehitämme nykyaikaisia, toimivia ja tehokkaita kiinteistösalkussamme olevia tiloja. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,4 miljardin euron kiinteistöomaisuutta ja tavoitteenamme onkin olla paras kampuskumppani!

Tuemme omistajayliopistojen toimintaa toimitilakumppanina ja luomme tulevaisuuden tilaratkaisuja yhdessä huipputiimimme kanssa, niin yliopistoille, kuin myös kampuksille sijoittuvien yliopistojen sidosryhmien sekä yksittäisten yritysten tarpeisiin. Toimintaa ohjaavat kiinteästi myös vastuullisuus ja kestävän kehityksen periaatteet.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Tekninen manageri

Etsimme vastuullisuusasiantuntijaa!

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy