Tervetuloa mukaan Hervannan kampuksen SYKkeeseen! Hervannan kampuksella yhdistyy mainiosti yritysten ja yliopistojen välinen yhteistyö –  nelisenkymmentä yritystä on jo löytänyt hyvät toimitilat kampukselta. Kenties te olette seuraava?

Kampuksella toimii  noin 40 eri alojen yrityksiä sekä, peruskoulu ja päiväkoti.

Kampukselta löytyy laajasti palveluita. Muun muassa yliopiston kirjasto, pakettiautomaattipalvelut, kahviloita, bistro ja lounasravintoloita.

Tampereen yliopistossa, Hervannan kampuksella toimivat luonnontieteiden, talouden ja rakentamisen, teknisten tieteiden ja tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnat. Yliopiston kampus sijaitsee Tampereen eteläpuolella Hervannassa.

Kompakti ja tiivis kampusalue sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Tampereen keskustasta. Taloista on sisäyhteys toisiinsa eli pääset kulkemaan koko kampuksen läpi vain yhdellä ulko-oven avauksella.

Yrityksillä on myös mahdollisuus liittyä Kampusklubin jäseneksi ja saada kattavat edut niin yritysyhteistyöverkostojen, tapahtumien ja neuvottelutilojen merkeissä.

Pohjakuvassa 1I (yhteensä 89 m2 sisältäen oman pienkeittiön sekä wc:n. Tila on valoisa, siisti ja rajattu lasiseinällä kahteen osaan.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus
Hervannan kampus sijaitsee Tampereen eteläpuolella noin 15 minuutin päässä rautatieasemasta. Kulkeminen kampukselle onnistuu kätevästi vaikkapa raitiovaunulla.

Palvelut
Kampuksella toimii kolme erilaista ravintolaa ja kahvilaa sekä Bistro Ioni Kampusareenan 1. kerroksessa heti sisääntulon yhteydessä.
Yritysvuokralaisia palvelee myös Tietotalon ja Kampusareenan aulapalvelut.
Tietotalossa sijaitsevan Neuvottelukeskuksen kaksi hyvin varusteltua neuvotteluhuonetta on yritysvuokralaisten varattavissa. Vuokrauksen yhteydessä sovimme mielellämme myös tilojenne siivouspalveluista, mitkä hoidetaan keskitetysti kampuksella yhden toimijan kautta.

Pysäköinti
Tietotaloa vastapäätä sijaitseva Pysäköintihalli palvelee yritysvuokralaisia. Hallista voi halutessaan vuokrata edullisemman paikan yleiseltä jaetulta pysäköintialueelta tai oman paikan, jossa myös sähköauton lataus on mahdollista. Parkkihallin toiminnoista vastaa IGL/eParking.

Sähköauton latausohje kampuksen etuparkissa nopeilla lataustolpilla:

Lataa eParking-applikaatio sovelluskaupastasi.
Rekisteröidy/kirjaudu sisään.
Kiinnitä latausjohto.
Skannaa tolpassa oleva QR-koodi.
Aloita lataus.

Kohdekartta

Muut vapaat tilat kaupungissa

toimistotila

Hervannan kampus, Kampusareena 89 m2, 1. kerros

toimistotila

Hervannan kampus, Kampusareena 134 m2, 1. krs

toimistotila

Hervannan kampus, Kampusareena 36 m2, 1. krs

Referenssit

Meille on tärkeää olla lähellä Tampereen teknillistä yliopistoa ja muita kumppaneitamme. Teemme yliopiston kanssa tutkimusta useissa eri projekteissa. Keskeisen sijainnin lisäksi arvostamme uusien tilojen nykyaikaisuutta.

Juha Ingberg
tuotekehitys- ja teknologiajohtaja, Ponsse Oyj
© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy