Tervetuloa mukaan Skinnarilan SYKkeeseen! Lappeenrannan kampuksella tarjoamme tiloja yrityksille useassa rakennuksessa. Tilamme soveltuvat niin pienen, keskisuuren kuin jopa suuren yrityksen toiminta-alustaksi. Mikä olisi mainiompi alusta innovaatioille, kehittämiselle ja liiketoiminnalle kuin LUT-yliopiston kupeessa.    

Vapaita tiloja löytyy useammasta rakennuksesta kampukselta. Tilat ovat muokattavissa monipuolisiin tarpeisiin – osa on käyttöönotettavissa sellaisinaan tai pienen pintaremontin jälkeen. Jotta teidän tilat vastaavat juuri teidän toiveita, suunnittelemme ja viimeistelemme tilat tarpeidenne mukaisesti.

Esittelemme mielellämme tiloja – tulethan tutustumaan ja vaikuttumaan!

Kiinteistön tiedot

Muut vapaat tilat kaupungissa

toimistotila

Lappeenranta, Lappeenrannan kampus, 700 m2, 1 krs, RV7

toimistotila

Lappeenranta, Lappeenrannan kampus, 350 m2, 4. krs, RV1

Referenssit

Henkilökunnasta 80 % on työpaikalla koko ajan. Kun työpaikalla vietetään iso osa päivästä, täytyy tilojen olla viihtyisät ja muotoutua toiminnan laajetessa. SYKin kanssa asiat toimivat jouheasti ja tarpeitamme kuunnellaan. Täältä on hyvä lähteä tavoittelemaan kasvua.

Alexander Ivaine
IGL-Technologies Oy
Tutustu tarkemmin

Referenssit

Odotuksemme Lähteen peruskorjauksen ja tilojen yleisilmeen suhteen toteutuivat.

Pirjo Vuorinen
Jyväskylän yliopiston museotoimintojen päällikkö
Tutustu tarkemmin

Referenssit

Pandemia muutti tapaamme käyttää tiloja, ja sen vuoksi luomme nyt kampusta, jossa huomioidaan tulevaisuuden tilatarpeet, soveltuvuus monipaikkaiseen työhön ja opiskeluun, terveellisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta.

Tarja Harjula
Kiinteistöpäällikkö, Itä-Suomen yliopisto
Tutustu tarkemmin
© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy