Kompakti kampusalue sijaitsee kävelyetäisyyden päässä kaupungin keskustasta. Kampukselle on sijoittunut useita yrityksiä, uusimpana Photonics Center. Aktiivinen kampus houkuttelee yrityksiä monipuolisuudellaan sekä yhteistyöverkostollaan. Kampukselta löytyy useita ravintoloita ja parkkipaikkoja pihasta, infopalvelut on sovittavissa tarpeen mukaan. Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella voi myös opiskella lähes mitä vain kasvatustieteistä oikeustieteeseen ja matematiikkaan.

 

 

Joensuu
Joensuu
Joensuu
Joensuu
Joensuu
Joensuu
Joensuu

Kiinteistön tiedot

Kampusalueen alkuperäistä rakennuskokonaisuutta on täydennetty sekä laajennusosilla että uusilla lisärakennuksilla 1990- ja 2000-luvuilla. Siistiä toimistotilaa, myös laboratoriotiloja löytyy. Tilat ovat yhteensä n. 870 m2, tiloista voidaan myös lohkoa sopivan kokoinen kokonaisuus. Pohjakuvassa sinisellä olevat tilat ovat vapaita. Mielellämme kerromme tiloista lisää!

Muut vapaat tilat kaupungissa

Joensuu

toimistotila

Joensuu, Natura n. 870 m2

Referenssit

Meille on tärkeää olla lähellä Tampereen teknillistä yliopistoa ja muita kumppaneitamme. Teemme yliopiston kanssa tutkimusta useissa eri projekteissa. Keskeisen sijainnin lisäksi arvostamme uusien tilojen nykyaikaisuutta.

Juha Ingberg
tuotekehitys- ja teknologiajohtaja, Ponsse Oyj
© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy