Tervetuloa mukaan Hervannan kampuksen SYKkeeseen! Hervannan kampuksella yhdistyy mainiosti yritysten ja yliopistojen välinen yhteistyö – nelisenkymmentä yritystä on jo löytänyt hyvät toimitilat kampukselta. Kenties te olette seuraava?

 

Yritystiloja meillä on yliopiston toimintojen rinnalla sekä Kampusareenassa että Tietotalossa. Rakennusten välillä on sisäyhteys ja kummassakin on sekä lounas- että kahvilapalveluja. SYKin Neuvottelukeskus Tietotalossa mahdollistaa yhteiskäyttöisten tilojen hyödyntämisen yrityksellenne. Neuvottelutiloja voitte varata tarpeenne mukaisesti.

Hyvä saavutettavuus sekä julkisilla liikennevälineillä – uusimpana raitiovaunuyhteys – että hyvät pysäköintimahdollisuudet luovat kampuksesta toimivan paikan yrityksellenne. Kampuksella sijaitseva päiväkoti on myös saanut loistavan vastaanoton ja paljon kiitosta siitä, miten päiväkodin sijainti kampuksella tukee kampuksella työskentelevien arjen sujuvuutta.

Kartoitamme mielellämme teille sopivat tilaratkaisuja, mikäli juuri nyt ei ole vapaana teille sopivaa tilaa.  Esittelemme mielellämme valikoimaamme – tervetuloa tutustumaan ja vaikuttumaan!

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus
Hervannan kampus sijaitsee Tampereen eteläpuolella noin 15 minuutin päässä rautatieasemasta. Kulkeminen kampukselle onnistuu kätevästi vaikkapa raitiovaunulla.

Palvelut
Kampuksella toimii kolme erilaista ravintolaa ja kahvilaa sekä Bistro Ioni Kampusareenan 1. kerroksessa heti sisääntulon yhteydessä.
Yritysvuokralaisia palvelee myös Tietotalon ja Kampusareenan aulapalvelut.
Tietotalossa sijaitsevan Neuvottelukeskuksen kaksi hyvin varusteltua neuvotteluhuonetta on yritysvuokralaisten varattavissa. Vuokrauksen yhteydessä sovimme mielellämme myös tilojenne siivouspalveluista, mitkä hoidetaan keskitetysti kampuksella yhden toimijan kautta.

Pysäköinti
Tietotaloa vastapäätä sijaitseva Pysäköintihalli palvelee yritysvuokralaisia. Hallista voi halutessaan vuokrata edullisemman paikan yleiseltä jaetulta pysäköintialueelta tai oman paikan, jossa myös sähköauton lataus on mahdollista. Parkkihallin toiminnoista vastaa IGL/eParking.

Sähköauton latausohje kampuksen etuparkissa nopeilla lataustolpilla:

Lataa eParking-applikaatio sovelluskaupastasi.
Rekisteröidy/kirjaudu sisään.
Kiinnitä latausjohto.
Skannaa tolpassa oleva QR-koodi.
Aloita lataus.

Kohdekartta

Muut vapaat tilat kaupungissa

toimistotila

Hervannan kampus, Kampusareena 89 m2, 1. krs

toimistotila

Hervannan kampus, Tietotalo 134 m2, 3. krs, Lyhytaikainen vuokraus kesään 2023 asti

toimistotila

Hervannan kampus, Tietotalo 247 m2, 4. krs, Lyhytaikainen vuokraus kesään 2023 asti

toimistotila

Hervannan kampus, Tietotalo 64 m2, 2. krs, Lyhytaikainen vuokraus kesään 2023 asti

Referenssit

Henkilökunnasta 80 % on työpaikalla koko ajan. Kun työpaikalla vietetään iso osa päivästä, täytyy tilojen olla viihtyisät ja muotoutua toiminnan laajetessa. SYKin kanssa asiat toimivat jouheasti ja tarpeitamme kuunnellaan. Täältä on hyvä lähteä tavoittelemaan kasvua.

Alexander Ivaine
IGL-Technologies Oy
Tutustu tarkemmin

Referenssit

Odotuksemme Lähteen peruskorjauksen ja tilojen yleisilmeen suhteen toteutuivat.

Pirjo Vuorinen
Jyväskylän yliopiston museotoimintojen päällikkö
Tutustu tarkemmin

Referenssit

Pandemia muutti tapaamme käyttää tiloja, ja sen vuoksi luomme nyt kampusta, jossa huomioidaan tulevaisuuden tilatarpeet, soveltuvuus monipaikkaiseen työhön ja opiskeluun, terveellisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta.

Tarja Harjula
Kiinteistöpäällikkö, Itä-Suomen yliopisto
Tutustu tarkemmin
© 2023 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy