Uusia asiakkuuspäälliköitä pian remmissä

Uusia asiakkuuspäälliköitä pian remmissä

Olemme siirtymässä uuteen toimintamalliin, jossa asiakkaita eri kampuksilla palvelevat asiakkuuspäälliköt. Lähes kaikki uudet asiakkuuspäälliköt on jo nimitetty tehtäviinsä.

– On hienoa aloittaa uusi vuosi hyvän ja osaavan porukan kanssa. Asiakkuuspäälliköt tarttuvat toimeen ja palvelevat teitä kampuksilla. Heidät tavoittaa pian puhelimitse ja sähköpostilla. Järjestämme kampuksilla tapaamisia, jotta tulette tutuiksi puolin ja toisin, kertoo asiakkuus- ja palvelujohtaja Samuel Koivisto.

Kuopion kampukselta tuttu kampusmanageri Esko Ollikainen vastaa nyt asiakkuuspäällikkönä itäisestä alueesta eli Joensuusta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Lappeenrannasta.

Jessica Örn ottaa haltuunsa läntisen alueen eli Turun ja Vaasan 1.2.2018. Jessicalla on hyvä kokemus suomalaisesta kiinteistömaailmasta, sillä hän tulee tehtävään KTI Kiinteistötieto Oy:n asiakkuuksista ja palvelukonsepteista vastaavan johtajan tehtävästä.

Elina Hulkkonen vastaa 2.1.2018 alkaen pohjoisen alueesta Oulussa ja Rovaniemellä. Elina on kiinteistöliiketoiminnan vahva ammattilainen, hän tulee meille Technopoliksesta Head of Sales -tehtävästä.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n vastuullisuuspolitiikka- ja raportti julkaistu

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

Organisaatiotarkennus

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy