Vapaat toimitilat Oulu

Vapaata toimitilaa Oulussa moneen liiketoimintaan.

Vuokraamme vapaita toimitiloja kahdella kampuksella Oulun kaupungin alueella. Vuokrattavat liike- ja toimistotilat sijaitsevat alueilla, joilla liike-elämä on aktiivista ja elinvoimaista. Kampukset sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien varrella ja niihin on helppo saapua myös kaupungin ulkopuolelta.

 

Vapaita toimitiloja moderneilla yliopistojen kampuksilla

Vuokraamme vapaat toimitilat Oulun yliopistokampusten rakennuksista. Kaupungin alueella sijaitsevat yliopistokampukset ovat tunnettuja kansainvälisyydestään sekä jatkuvan kehittymisen ja yhteistyön ilmapiiristään. Tämä ilmapiiri on omiaan kannustamaan yrityksiä ja yhteisöjä kannattavaan ja kasvavaan toimintaan. Vuokraamamme ja myymämme toimitilat ovat hyvin varusteltuja ja aina muokattavissa käyttötarpeidenne mukaisiksi. Tilat sopivat hyvin monenlaiseen liiketoimintaan ja kokoontumiseen.

Tutustu paremmin kampuksiin

Kampusten omilla sivuilla voit tutustua paremmin Oulun kampuksiin:

Liike- ja toimitilat Oulussa

Jos et löydä tarpeitasi vastaavia toimitiloja, voit ottaa yhteyttä edustajiimme ja kysyä lisätietoja!

Pidämme mielellämme sinut ajan tasalla uusista kohteista.

Selaa vapaita toimitilojamme

Kiitos, että olet kiinnostunut tiloistamme, valitettavasti antamillasi tiedoilla ei ole vapaita tiloja tarjolla tällä hetkellä. Tiloja saattaa olla juuri vapautumassa. Olethan yhteydessä kampuksiemme vuokrauspäällikköön.

Kysy tiloja kaikilta kampuksiltamme!
Hanna Saario, vuokrauspäällikkö
+358 40 5715454  • hanna.saario@sykoy.fi