Veri veti takaisin pohjoiseen – Elina Hulkkonen vastaa Oulun ja Rovaniemen asiakkaista

Uusi asiakkuuspäällikkö Elina Hulkkonen on ehta pohjoisen tyttö, kotoisin Oulusta. Hänen tontilleen kuuluvat nyt SYK:n Oulun ja Rovaniemen kampusten asiakkuudet.

Alkuvuodesta SYK:ssa asiakkuuspäällikkönä aloittanut Elina Hulkkonen tuli taloon Technopoliksesta, jossa hän työskenteli viimeksi pääkaupunkiseudulla head of sales -tehtävässä. Elina viihtyi Technopoliksessa nelisentoista vuotta eli omien sanojensa mukaan lähes koko aikuisen työhistoriansa ajan.

Tradenomiksi valmistunut Elina päätyi kiinteistöalalle hieman vahingossa työharjoittelun myötä – monipuolinen ala vei mukanaan.

Täydellinen ajoitus

Vuosien varrella Elina on ehtinyt toimia kiinteistöalalla useassa roolissa. Viimeisestä tehtävästään pääkaupunkiseudulla hän päätti kuitenkin palata pohjoiseen ja siirtyä samalla uuden työnantajan palvelukseen.

– Olin ollut kaksi vuotta töissä pääkaupunkiseudulla ja halusin palata suunnitellusti Ouluun. Kun SYK sitten haki tänne asiakkuuspäällikköä, ajoitus natsasi täydellisesti ja innostuin uusista mahdollisuuksista, Elina kertoo.

– Oulu on kotikaupunkini ja viihdyn täällä hyvin.

Monipuolista työtä ihmisten kanssa

SYK:ssa Elina on saanut vastuulleen Oulun lisäksi Rovaniemen asiakkaat eli korkeakoulut ja muut kampuksilla toimivat yritykset. Rovaniemi on Elinalle entuudestaan vähän vieraampi kaupunki, mutta myös kiinteistömarkkina tulee nyt töiden kautta tutuksi.

Asiakkuuspäällikön työtehtävät vaihtelevat asiakkuusneuvotteluista myyntiin eli uusasiakashankintaan.

– Tykkään vaihtelevista työpäivistä ihmisten parissa. Arvostan hyviä asiakas- ja sidosryhmäsuhteita, Elina sanoo.

Linnanmaalla tapahtuu

Myös rakennushankkeisiin liittyvät asiakkuusasiat työllistävät tuoretta asiakkuuspäällikköä.

– Oulun Linnanmaan kampukselle rakennetaan parhaillaan yliopistolle ja ammattikorkeakoululle yhteistä kampusta, jonka on määrä valmistua vuonna 2020. Lisäksi kampukselle on suunnitteilla yrityskeskus, jonka vuokraneuvottelut ja esimarkkinointi pitävät minut kiireisenä. Pyrin olemaan tiiviisti mukana myös hankkeen suunnittelussa.

Vapaa-ajallaan Elina vetää henkeä rakkaan harrastuksena ratsastuksen parissa ja pitää muutenkin huolta kunnostaan muun muassa käymällä kuntosalilla. Myös matkailu kiinnostaa. Suosikkikohde on Thaimaa ja entinen opiskelukaupunki Bangkok.

TEKSTI: Marjo Kanerva

Elina Hulkkonen


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

Organisaatiotarkennus

Toiminnan merkitys syntyy tyytyväisistä asiakkaista

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy