Yhteiskampus, Oulu

Oulun Linnanmaan-kampukselle ryhdytään alkuvuodesta 2018 rakentamaan yhteistä kampusta Oulun yliopistolle ja ammattikorkeakoululle. Yhteiskampuksen on määrä valmistua vuonna 2020, jolloin Oulun ammattikorkeakoulu muuttaa Linnanmaalle.

Yhteiskampuksen tavoitteena on lisätä poikkitieteellisyyttä, eri toimijoiden törmäyttämistä ja kampuksen vetovoimaisuutta. Kampusympäristöstä tulee merkittävä keskus koko seutukunnalle.

Valmistuessaan kampus on Euroopan suurimpia sisäkampuksia, jossa voi nauttia opiskelusta ja kattavista palveluista saman katon alla. Myös yritykset voivat löytää tarpeitaan vastaavat tilat innovatiivisesta korkeakouluympäristöstä. Yhteiskampushankkeeseen liittyvät lisäksi Oulun yliopiston humanistisen tiedekunnan hanke ja kasvatustieteellisen tiedekunnan hanke, ja Oulun ammattikorkeakoululle rakentuvat tilat kampukselle. Humanistisen tiedekunnan ja Kasvatustieteellisen tiedekunnan tiloista on oma hankekuvauksensa alla.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Jyväskylän Lähde – odotettu peruskorjaus on valmistunut, tervetuloa tutustumaan!

Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähde uudistui täysin

Haemme rakennuttajapäällikköä – Turun toimipisteeseemme

Aurum -rakennus valmistui ja luovutettiin pääkäyttäjille, Åbo Akademille ja Turun yliopistolle sekä rakennuttajalle huhtikuun lopulla

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy