Yhteisöllisesti ja viihtyisästi Ruusupuistossa

Jyväskylän yliopiston opettajat ja opiskelijat ovat ottaneet vuonna 2015 valmistuneen Ruusupuiston omakseen.

Rakennus on suunniteltu modernin työn vaatimuksien mukaisesti, ja väki on siirtynyt tutkijankammioistaan avotiloihin.

Suurin muutos entiseen on tilan ja tekemisen avoimuus.
– Meitä on nyt aiempaa isompi joukko fyysisesti entistä yhteisöllisemmissä tiloissa. Ennen kaikki istuivat omissa työhuoneissaan, nyt valtaosa tekee töitä monitoimitilassa. Täällä on hyvä työskennellä ja viihtyä, sanoo kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan hallintopäällikkö Paula Hassinen.

Paula Hassinen
hallintopäällikkö
Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, Jyväskylän yliopisto


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Tiedote: Öljyvahinko Oulangan tutkimusasemalla ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja

Turun Aurum-rakennus sai harvinaisen tunnustuksen ympäristömyönteisyydestään

Organisaatiotarkennus

Toiminnan merkitys syntyy tyytyväisistä asiakkaista

© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy