Jyväskylän kampukset sijaitsevat kaupungin keskustan tuntumassa. Vain muutaman kilometrin säteellä keskustasta sijaitsee kolme kampusaluettamme: Seminaarinmäki, Mattilanniemi ja Ylistönrinne.

Seminaarinmäen kampus tunnetaan Alvar Aallon arkkitehtuurista. Seminaarinmäki on hyvä esimerkki siitä, miten vanhempaa rakennuskantaa voidaan täydentää modernilla täydennysrakentamisella – uusin rakennus on Seminaarinmäen kupeeseen vuonna 2015 valmistunut Ruusupuisto. Vanhimmat rakennukset kampuksella ovat jopa 1880-luvulta. Merkittävä peruskorjaushanke Lähde -kirjastossa valmistui vuonna 2021. Mattilanniemen rakennukset edustavat 1980-luvun ja Ylistönrinteen rakennukset 1990-luvun alun yliopistorakentamista. Jokaisella kampuksella on oma uniikki, arkkitehtooninen ilme ja tunnelma.

Kampusten tunnelma ja monipuolisuus luo hienon kokonaisuuden.

Kohdekartta

Muuta tietoa

Yhteyshenkilöt

Heräsikö kiinnostuksesi, tai onko sinulla kysyttävää kampuksesta?

Kaisa Pitkänen

Asiakkuuspäällikkö, Keski-Suomi ja Lappeenranta

puh. +358 40 055 2312

kaisa.pitkanen@sykoy.fi


Mikael Nummi

Rakennuttajapäällikkö

puh. +358 40 4869 696

mikael.nummi@sykoy.fi


Mikko Suutari

Tekninen manageri, Jyväskylä

puh. +358 40 487 1796

mikko.suutari@sykoy.fi


Vapaat tilat kaupungissa

Vapaita tiloja ei löytynyt.

Referenssit

Meille on tärkeää olla lähellä Tampereen teknillistä yliopistoa ja muita kumppaneitamme. Teemme yliopiston kanssa tutkimusta useissa eri projekteissa. Keskeisen sijainnin lisäksi arvostamme uusien tilojen nykyaikaisuutta.

Juha Ingberg
tuotekehitys- ja teknologiajohtaja, Ponsse Oyj
© 2022 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy