Tiloja suomalaisilla kampuksilla

Tarjoamme tiloja pääkaupunkiseudun ulkopuolisille yliopistoille. Pyrkimyksemme on olla kaikille asiakkaillemme paras kampuskumppani!

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää kiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijaitsevilla korkeakoulujen kampuksilla. Kehitämme vetovoimaisia kampuksia ja luomme  mahdollisuuksia alueelliselle kasvulle yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja eläväisen kaupungin. Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita tilaratkaisuja sekä heidän tarpeitaan vastaavia, kustannustehokkaita tiloja.

Vapaita joustavia toimitiloja kampuksilla

Tarjoamme toimitiloja, jotka kasvavat liiketoimintasi mukana 11 suomalaisessa korkeakoulukaupungissa.

Vuokraamamme liike- ja toimistotilat sijaitsevat korkeakoulujen kampuksilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella liike-elämän ja kehityksen keskuksissa. Nykyaikaisten kampuksien yhteydessä olevat toimitilat sopivat ja skaalautuvat monenlaiseen liiketoimintaan. Korkeakoulujen yhteydessä yritys voi olla osa vetovoimaista ja kansainvälistä kohtaamispaikkaa, joissa monien eri alojen osaajat tuottavat yhdessä uutta tietoa. Kehitykseen kannustava ilmapiiri luo nopeasti uutta liiketoimintaa ja parantaa kilpailukykyä.

© 2023 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy