Vapaat toimitilat

Vapaita toimitiloja joustavasti useaan erityyppiseen liiketoimintaan.

Vuokraamme toimitiloja 12 kaupungissa, Suomessa. Vuokraamamme liike- ja toimistotilat sijaitsevat korkeakoulujen kampuksilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella liike-elämän ja kehityksen keskuksissa.

Vapaita toimitiloja nykyaikaisilla kampuksilla

Nykyaikaiset ja jatkuvasti kehittyvät kampukset ovat vetovoimaisia, kansainvälisiä kohtaamispaikkoja, joissa monien eri alojen osaajat tuottavat yhdessä uutta tietoa ja jatkuvasti lisääntyvä osaaminen muuttuu nopeasti parantuneeksi kilpailukyvyksi ja uudeksi liiketoiminnaksi. Tilat ovat muokattavissa käyttötarpeidesi mukaan sopimaan hyvin monenlaiseen liiketoimintaan.

Toimitilahaku – katso kaikki vapaat toimitilat

Katso alta kaikki tällä hetkellä vuokrattavissa olevat toimitilat. Alta voit silmäillä listaa vapaista kohteista tai voit käyttää toimitilahakua vaihtoehtojen suodattamiseen. Jos etsimästäsi kaupungista tai kokoluokasta ei löydy vapaita toimitiloja, voit aina kysyä tarkempia tietoja vuokrauspäälliköltämme!

Selaa vapaita toimitilojamme

Kiitos, että olet kiinnostunut tiloistamme, valitettavasti antamillasi tiedoilla ei ole vapaita tiloja tarjolla tällä hetkellä. Tiloja saattaa olla juuri vapautumassa. Olethan yhteydessä kampuksiemme vuokrauspäällikköön.

Kysy tiloja kaikilta kampuksiltamme!
Hanna Saario, vuokrauspäällikkö
+358 40 5715454  • hanna.saario@sykoy.fi