Kampusklubi®

Kampusareena on tieteen, tutkimuksen ja teknologian keskipiste. Se on Tampereen teknillisen yliopiston strateginen panostus yritysyhteistyöhön ja yliopisto on sitoutunut panostamaan yhteistyöhön Kampusareenan Kampusklubille sijoittuvien yritysten kanssa. Kampusklubi on Suomen Yliopistokiinteistöjen tuottama konsepti, joka toimii Kampusareenan 5. kerroksessa Hervannan kampuksella Tampereella.

Innovaatiot syntyvät rajapinnoilla: Kampusklubi yhdistää yritykset ja yliopistot, tutkimuksen ja tuotekehityksen.

Kampusklubi toimii jäsenyrityksilleen matalan kynnyksen ovena huipputekijöiden verkostoon keskellä Tampereen teknillisen yliopiston kampusta. Kampusklubissa kohtaavat eri alojen yritykset ja osaajat, kotimaiset ja kansainväliset opiskelijat, huippututkimus sekä innovatiiviset projektit. Kohtaamisista syntyy uusia verkostoja, toimintaa ja yhteistyötä, joista kasvaa parhaimmillaan yhteisiä innovaatioita ja hankkeita sekä menestyvää liiketoimintaa.

Kampusklubi on monialainen yhteiskehittämisen alusta tutkimus-  ja tuotekehitysintensiivisille yrityksille. Jäsenyritykset saavat käyttöönsä korkeakoulun ytimestä Kampusareenalta yhteiskäyttöiset tilat, jotka taipuvat monenlaiseen työskentelyyn. Kampusklubilla järjestetään paljon monipuolista toimintaa, joka kokoaa eri alojen osaajat yhteen rajapinnoille. Jäsenet pääsevät hyödyntämään tarpeidensa mukaan esimerkiksi erilaisia verkostoitumistapahtumia, alakohtaisia tapahtumia, asiantuntijapalveluita sekä yhteistyötä opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden yritysten kanssa.

Lunastamalla kolmen vuoden jäsenyyden yritykset pääsevät osaksi tutkimus- ja tuotekehitysyhteisöä Tampereen Hervannassa. Kampusklubi toimii linkkinä yliopiston ja edelläkävijäyritysten välillä. Erilaisia vaihtoehtoja toiminnalle on useita, jokainen yritys luo itselleen sopivimman toimintatavan. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja luo oma menestystarinasi Kampusklubilla!

Kampusklubi järjestää omia tapahtumia, joihin voit tutustua tarkemmin tapahtumien verkkosivuilla.
Lue lisää AI Aamusta
Lue lisää VR Aamusta

Jaana Hanninen

Asiakasvastaava, konseptikehitys ja myynti Jaana Hanninen

Heräsikö kiinnostuksesi, tai onko sinulla kysyttävää kampuksesta? Ota yhteyttä!

Kampusklubilla tapahtuu

Kampusareena on niittänyt mainetta EU-tasolla

– Jatkuva vuorovaikutus yritysten ja muun yhteiskunnan kanssa on osa Tampereen teknillisen yliopiston sielua. Kampusareena on tämän vuorovaikutuksen fyysinen ilmentymä; siellä kohtaavat opiskelijat, yliopiston henkilöstö ja yhteistyökumppanimme. Näistä kohtaamisista syntyy parhaimmillaan uusia ideoita, jotka voivat kasvaa vaikkapa mittaviksi tutkimushankkeiksi, innovaatioiksi tai liiketoiminnaksi, rehtori Mika Hannula sanoo.

Lue lisää