Kampusklubilla yritykset ja yliopistot toimivat yhdessä

Kampusklubilla järjestetään useita tapahtumia

Tule osaksi tutkimus- ja tuotekehitysyhteisöämme

Innovaatiot syntyvät rajapinnoilla: Kampusklubi yhdistää yritykset ja yliopistot, tutkimuksen ja tuotekehityksen.

Kampusklubi sosiaalisessa mediassa
#kampusklubi

Kampusklubi toimii jäsenyrityksilleen matalan kynnyksen ovena huipputekijöiden verkostoon keskellä Tampereen teknillisen yliopiston kampusta. Kampusklubissa kohtaavat eri alojen yritykset ja osaajat, kotimaiset ja kansainväliset opiskelijat, huippututkimus sekä innovatiiviset projektit. Kohtaamisista syntyy uusia verkostoja, toimintaa ja yhteistyötä, joista kasvaa parhaimmillaan yhteisiä innovaatioita ja hankkeita sekä menestyvää liiketoimintaa.

Kampusklubi on monialainen yhteiskehittämisen alusta tutkimus-  ja tuotekehitysintensiivisille yrityksille. Jäsenyritykset saavat käyttöönsä korkeakoulun ytimestä Kampusareenalta yhteiskäyttöiset tilat, jotka taipuvat monenlaiseen työskentelyyn. Kampusklubilla järjestetään paljon monipuolista toimintaa, joka kokoaa eri alojen osaajat yhteen rajapinnoille. Jäsenet pääsevät hyödyntämään tarpeidensa mukaan esimerkiksi erilaisia verkostoitumistapahtumia, alakohtaisia tapahtumia, asiantuntijapalveluita sekä yhteistyötä opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden yritysten kanssa.

Kampusklubi järjestää omia tapahtumia, joihin voit tutustua tarkemmin tapahtumien verkkosivuilla.
Lue lisää AI Aamusta
Lue lisää VR Aamusta

Kampusklubilla tapahtuu

JÄSENEKSI?

Lunastamalla kolmen vuoden jäsenyyden yritykset pääsevät osaksi tutkimus- ja tuotekehitysyhteisöä Tampereen Hervannassa. Kampusklubi toimii linkkinä yliopiston ja edelläkävijäyritysten välillä. Erilaisia vaihtoehtoja toiminnalle on useita, jokainen yritys luo itselleen sopivimman toimintatavan. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja luo oma menestystarinasi Kampusklubilla!

Asiakasvastaava, konseptikehitys ja myynti Jaana Hanninen

Onko sinulla kysyttävää Kampusklubista? Ota yhteyttä!

Kampusareena on niittänyt mainetta EU-tasolla

– Jatkuva vuorovaikutus yritysten ja muun yhteiskunnan kanssa on osa Tampereen teknillisen yliopiston sielua. Kampusareena on tämän vuorovaikutuksen fyysinen ilmentymä; siellä kohtaavat opiskelijat, yliopiston henkilöstö ja yhteistyökumppanimme. Näistä kohtaamisista syntyy parhaimmillaan uusia ideoita, jotka voivat kasvaa vaikkapa mittaviksi tutkimushankkeiksi, innovaatioiksi tai liiketoiminnaksi, rehtori Mika Hannula sanoo.

Lue lisää