Tilamme käytössä tällä hetkellä, koronaviruksen (COVID-19) osalta noudatamme viranomaisohjeistusta

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä koko yhteiskunnan turvallisuus on Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle (SYK) tärkeintä. Tämän vuoksi seuraamme tarkasti ja toteutamme viranomaisten ohjeistusta kaikessa toiminnassamme. SYKn yritysasiakkailleen vuokraamat tilat ovat normaaliin tapaan käytössä. Kulkuja yliopistojen tiloissa on rajoitettu yliopistojen päätösten mukaisesti. Ylläpidon järjestelmät toimivat kaikissa tiloissa asiakkaidemme kanssa yhteisesti sovitun kapasiteetin mukaisesti tällä hetkellä.

Teemme tiivistä yhteistyötä poikkeustilanteeseen liittyvissä asioissa kaikkien asiakkaidemme kanssa. Poikkeusjärjestelyjen osalta suosittelemme seuraamaan viranomaistiedotteita THL sivuilta linkin takaa. Kampuksien sivuilta löydät myös linkit yliopistojen ja Hämeenlinnan kampukselta kaupungin sivuille, mistä löytyy tarkempaa käytännön ohjeistusta yhteisöille.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista tilanteen etenemisen mukaisesti.