Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajainsinööri

Meri Rämö aloitti huhtikuussa SYKin uutena rakennuttajainsinöörinä. Rakennuttajainsinöörin tehtävässä Rämö vastaa rakennuttamisen eri tehtävistä yhdessä rakennuttajapäälliköiden kanssa sekä ohjaa hankkeiden loppudokumentaatiota ja ajantasasuunnitelmia. Lisäksi Rämö vastaa yliopistojen kanssa yhteistyössä toteutettavista demohankkeista.

Muun muassa rakennusalan insinöörin paperit omaava Meri Rämö on aiemmin toiminut useamman vuoden ajan työmaainsinöörin roolissa, vastaten hankkeista niin uudis- kuin korjausrakentamisen puolella.

Työmaainsinöörin rooli oli todella opettavainen, jossa sain vastuulleni niin laadullisia kuin taloudellisiakin asioita. Uskon, että työtaustani lisäksi nykyisessä roolissani SYKin rakennuttajaninsinöörinä auttaa myös koulutukseni, Rämö kertoo.

Rämön mukaan on ollut ilo hypätä työskentelemään yhdessä asiantuntevan työyhteisön mukaan.

Entisessä työssäni työskentelin tilaajaa edustavassa projektinjohtoyrityksessä, joten uskon tämän työn avaavan minulle uuden näkökulman rakentamisen osalta. Odotan innolla, minkälaisiin hankkeisiin pääsen osallistumaan yhdessä SYKin loistavan tiimin kanssa, Rämö toteaa.

Rakennuttajainsinööri
puh. 040 182 8986
meri.ramo@sykoy.fi

 


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajainsinööri

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi sähköasiantuntija

Sähkötalo Research Hub -hankkeen rakentaminen alkaa kesäkuussa

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tulos toteutui suunnitellun mukaisesti – varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy