Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajainsinööri

Leena Pokela aloitti rakennuttajainsinöörin tehtävässään 1.12.2022. Uudessa tehtävässä rakennuttajainsinöörinä Pokela vastaa Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) rakennuttamisen yksikön sisäisten kehitystehtävien ja hankkeiden takuuajan tehtävien koordinoinnista sekä osallistuu investointihankkeiden johtamiseen. Lisäksi hän osallistuu hankkeiden suunnittelun ja toteutuksen ohjaukseen. Pokela ottaa myös vastuun SYKin demoprosessista.

Pokela valmistui vuonna 2016 Tampereen ammattikorkeakoulun rakennustuotannon opinnoista, minkä jälkeen hän työskenteli työmaainsinöörinä Helsingissä.

Työskentelin korjausrakentamisen toimitilakohteissa, kunnes valmistuin vuonna 2020 Tampereen yliopistosta rakennustekniikan diplomi-insinööriksi. Diplomi-insinööriksi valmistumisen jälkeen toimin rakennuttajakonsulttina. Konsulttina tein pääosin liiketilojen vuokralaismuutoksia, Pokela kertoo.

Pokelan aloitus SYKillä tapahtui kevyesti, kun hän pääsi ennen virallista ensimmäistä työpäiväänsä tutustumaan tuleviin kollegoihinsa SYKin pikkujouluissa marraskuussa.

Uuden työn aloittaminen oli helpompaa, kun oli jo kerennyt hieman tutustumaan tuleviin työkavereihin ennen varsinaisen työn aloittamista, toteaa Pokela.

Tuore rakennutajainsinööri on nauttinut SYKissä aloituksestaan ja hän odottaa mielenkiinnolla tulevaa.

On ollut ilo huomata, että SYKissä todella halutaan kehittää toimintatapoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin työskentelytapojen suhteen, jotta voimme toimia tavoitteidemme mukaisesti parhaana kampuskumppanina. Muun muassa pandemia on vauhdittanut yliopistojen tilankäytön muutostarpeita, joten odotan mielenkiinnolla seuraavia vuosia ja sitä, millä tavalla SYK pääsee auttamaan ja olemaan mukana tämän muutoksen tuomien toimintatapojen kehittämisessä, kertoo Pokela.

Leena Pokela
Rakennuttajainsinööri
puh. 050 414 3781
leena.pokela@sykoy.fi

 


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajainsinööri

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi sähköasiantuntija

Sähkötalo Research Hub -hankkeen rakentaminen alkaa kesäkuussa

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tulos toteutui suunnitellun mukaisesti – varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy