Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajapäällikkö

SYKin uutena rakennuttajapäällikkönä aloitti 7.9. Juha-Antti Kurttila.

Juha-Antti Kurttilalla on 8 vuoden kokemus urakointipuolelta, mistä puolet hän on toiminut vastaavana työnjohtajana suuremmissa tilamuutosprojekteissa. Lisäksi hänellä on kolmen vuoden kokemus rakennuttamis- ja valvontatehtävistä, joissa hän on tehnyt rakennuttamis- ja valvontatehtäviä sekä julkisissa että yksityisissä hankkeissa erilaisissa hankemuodoissa, joiden pääpaino on ollut yhteistoiminnallisissa hankkeissa.

Kurttila kokee, että aloitus SYKillä on ollut hyvä ja motivoiva.

Koko organisaatio on tullut nopeasti tutuksi, samoin rakennuttamistiimin ja kampustiimien toiminta. Siiloutumista ei ole havaittavissa ja kaikki hankkeet, joissa itse olen tai tulen olemaan mukana, tuntuvat tarvitsevan koko kampustiimin panosta, minkä koen hienona asiana. Olen tavannut organisaatiosta tähän mennessä jo kaikki tällä hetkellä töissä olevat henkilöt, ja vastaanotto on ollut erittäin lämmin ja kannustava, kertoo Kurttila.

Kurttilan vastuualueina on toimia isoimpien hankkeiden hankevastaavana SYKin osalta, projektinohjaus sekä rakennuttamisen tiimin sisäiset kehitystehtävät strategian näkökulmasta.

Suurella mielenkiinnolla odotan uusia hankkeita, joissa saan olla mukana. Vaikka kokemusta on koulu- ja päiväkotihankkeista, niin yliopisto- ja korkeakouluympäristö on selvästi erilainen rakennuttamisen näkökulmasta etenkin näin tilaajapuolelta katsottuna, mikä on mielestäni positiivinen asia. Odotan myös mielenkiinnolla, miten saamme tämän strategiakauden tavoitteet toteutettua ja millaisia positiivisia vaikutuksia niillä on toimintaamme, toteaa Kurttila

Juha-Antti Kurttila, rakennuttajapäällikkö
puh. + 358 40 145 4967
juha-antti.kurttila@sykoy.fi

Kurttilan henkilökuva: Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tulos toteutui suunnitellun mukaisesti – varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

SYKin vuosi 2023

Suruliputus Vantaan kouluampumisen johdosta keskiviikkona 3.4.2024

Maiju Lassilasta Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n uusi kiinteistöjohtaja

© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy