Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi sähköasiantuntija

Tuomas Niukkanen aloitti maaliskuussa SYKin uutena sähköasiantuntijana. Niukkanen vastaa sähköteknisten järjestelmien asiantuntijana yhtiön rakennus- ja korjaushankkeissa sekä kiinteistöjen käytössä ja ylläpidossa. Hän on aiemmin toiminut sähköalalla mm. asiantuntijan roolissa sekä hänellä on kokemusta sähköalan suunnittelu-, projektipäällikkö- ja työnjohtotehtävistä.

Alkujaan ammatillisen tutkinnon sähköalalta opiskellut Tuomas Niukkanen on sittemmin kerryttänyt vankan alan asiantuntemuksen niin työn kuin lisäopiskeluiden myötä.

Opiskelu- ja armeija-ajan jälkeen toimin sähköasentajana nelisen vuotta, jonka jälkeen halusin kouluttaa itseäni lisää. Lähdin TAMKiin opiskelemaan sähköisen talotekniikan insinööriksi, Niukkanen kertoo.

Opiskeluiden myötä Niukkanen alkoi tekemään sähkösuunnittelun töitä yrityksessä, jonka kohteena oli muun muassa kouluja ja sairaaloita. Sittemmin hän on toiminut mm. sähköprojektipäällikkönä ja sähköasiantuntijana, minkä lisäksi Niukkanen on toiminut myös omalla toiminimellään sähkötekniikan suunnittelijana.

Rooli SYKin sähköasiantuntijana on lähtenyt Niukkasella mukavasti käyntiin, ja hän odottaa innolla tulevia projekteja.

Tämä on monella tapaa erilainen maailma kuin missä viimeiset pari vuotta olen toiminut. Isot hankkeet tuovat päivittäisen mielenkiinnon omaan toimintaan, Niukkanen toteaa.

Tuomas Niukkanen
Sähköasiantuntija
puh. 040 355 9184
tuomas.niukkanen@sykoy.fi


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajainsinööri

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi sähköasiantuntija

Sähkötalo Research Hub -hankkeen rakentaminen alkaa kesäkuussa

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tulos toteutui suunnitellun mukaisesti – varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy