Ulla Sjöblomista Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n uusi talousjohtaja

Kuvassa SYKin talousjohtaja Ulla Sjöblom.

Ulla Sjöblom aloitti SYKin talousjohtajana 27.3.2023. Vahvan taustan kiinteistöliiketoiminnan taloushallinnosta omaava Sjöblom vastaa toimenkuvassaan yhtiön talouden kokonaisuudesta, kuten esim. rahoitussuunnittelusta, taloudellisten riskien hallinnasta sekä raportoinnista. Sjöblom vahvistaa myös johtoryhmää, ja SYKin hallitus on nimennyt hänet SYKin johtoryhmän viidenneksi jäseneksi.

Raisiolainen Sjöblom aloitti uransa talouden parissa aikanaan Tampereelta, jossa hän toimi kuitupohjaisia materiaaleja valmistavan organisaation assistant controllerina, controllerina sekä samaisen toimijan alaisena Helsingissä sisäisen tarkastuksen parissa.

Helsingin aikani jälkeen palasin Turkuun, jossa toimin Biotiellä, eli ihan eri bisneksessä lääkekehityksessä. Urani kiinteistöliiketoiminnan parissa alkoi vuonna 2013, kun toimin talouspäällikkönä ja -johtajana kymmenen vuotta Turun Teknologiakiinteistöillä. Yhtiö kasvoi tuona aikana, ja olin mukana kehittämässä yrityksen talouspuolta, kun mm. kehitin raportointijärjestelmiä. Loppuvaiheessa olin sitten neuvottelemassa esimerkiksi isompia rahoitussopimuksia – tavallaan sain itsekin kasvaa firman mukana, kertoo Sjöblom.

Talouspuolella monenlaisen organisaation ja alan parissa toiminut Sjöblom on viihtynyt kiinteistöliiketoiminnan parissa erityisesti sen konkreettisuuden vuoksi.

Minusta on mahtavaa, että näen nämä kiinteistöt ja ymmärrän, että nämä me omistamme, kuvailee Sjöblom.

Talousjohtajan mukaan aloitus SYKissä on lähtenyt käyntiin hyvällä sykkeellä ja vauhdikkaasti.

Kaiken kaikkiaan todella positiivinen fiilis tulevasta. Minut on otettu todella hyvin vastaan. On jo sellainen olo, että olen osa SYKin porukkaa. Tässä on hyvä tekemisen meininki ollut, ja paljon jo on keretty tehdäkin. Mielessä on jo monta projektia, mihin lähdetään seuraavaksi fokusoimaan. Odotan myös sitä, että pääsen kehittämään yhtiötä entistä paremmaksi, toteaa Sjöblom.

Ulla Sjöblom
Talousjohtaja
puh. +358 40 593 1878
ulla.sjoblom@sykoy.fi


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajainsinööri

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi sähköasiantuntija

Sähkötalo Research Hub -hankkeen rakentaminen alkaa kesäkuussa

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tulos toteutui suunnitellun mukaisesti – varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy