Uudistettu organisaatio vastaa tulevaisuuden vaatimuksiin

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) uudisti organisaatiotaan, muutokset tulivat voimaan 1.8.2020. Muutoksen myötä tavoitteena on tehdä yhdessä tulevaisuuskyvykäs SYK, joka on paras kumppani omistajilleen sekä innostava työpaikka henkilöstölle.

 SYK toteutti kesäkuun aikana koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut.Prosessin aikana kävimme aktiivista vuoropuhelua henkilöstömme kanssa. Keskustelujen pohjalta uudesta organisaatiosta pyrittiin löytämään mielekäs ja tarkoituksenmukainen työtehtävä jokaiselle. Tavoitteena on, että muutoksen myötä SYK on ratkaisukeskeinen toimitilatarjoaja ja kumppani asiakkaillemme eri puolilla Suomea sijaitsevilla kampuksillamme, kertoo toimitusjohtaja Sanna Sianoja.

 Uudelleen organisoitumisen jälkeen SYKissä on nyt kaksi liiketoimintayksikköä: Asiakkuudet, jota johtaa Jessica Örn sekä Rakentaminen ja ylläpito sisältäen Palvelut, jota johtaa Aki Havia. Liiketoimintayksiköiden lisäksi organisaatiossa on kolme tiimiä: Liiketoiminnan kehitys, Liiketoiminnan hallinto ja Talous.

− SYKin liiketoimintayksiköiden tavoitteena on varmistaa, että tilamme ja toimintamme palvelevat asiakkaidemme menestystä. Meidän on tärkeää olla kaikille asiakkaillemme aktiivinen, asiakkaitamme ymmärtävä sekä innovatiivinen yhteistyökumppani, toteaa Jessica Örn.

– SYKin liiketoimintaa ohjaavat omistajien määrittelemät tavoitteet. Uudella organisaatiorakenteella haluamme luoda toimivampaa sisäistä yhteistyötä, selkeitä vastuualueita, parempaa asiakkuuden hoitoa ja omistajia tukevaa toimintakulttuuria. Pyrimme siihen, että muutoksemme näkyy kaikille asiakkaillemme sekä omistajille positiivisena toiminnan parannuksena jo tulevan syksyn kuluessa ja luonnollisesti siitä eteenpäin, toteaa Sianoja.

 

Lisätietoja:

Sanna Sianoja, toimitusjohtaja
Puh. 050 351 2207, sanna.sianoja@sykoy.fi

Aki Havia, johtaja, rakennuttaminen ja ylläpito
Puh. 040 527 7511, aki.havia@sykoy.fi

Jessica Örn, johtaja, asiakkuudet
Puh. 0400 910 296, jessica.orn@sykoy.fi


Muut ajankohtaiset

Muut ajankohtaiset

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi rakennuttajainsinööri

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle uusi sähköasiantuntija

Sähkötalo Research Hub -hankkeen rakentaminen alkaa kesäkuussa

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tulos toteutui suunnitellun mukaisesti – varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

© 2024 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy